NaslovnicaVijestiDAVID LUIZ NAPOKON OBJASNIO: Evo zašto je napustio Chelsea i prešao u...

DAVID LUIZ NAPOKON OBJASNIO: Evo zašto je napustio Chelsea i prešao u Arsenal!

David Luiz je senzacionalno otkrio zašto je napustio Chelsea i kako se brzo odvio transfer u Arsenal.

DAVID LUIZ NAPOKON

32-godišnjak je završio svoj transfer sa Stamford Bridgea na Emirate, potpisavši dvogodišnji ugovor, a njegova naknada je bila 8 milijuna funti.

No, nakon što se vratio na Stamford Bridge iz PSG-a – proveo je u Chelseaju tri godine, što je uključivalo osvajanje Premier lige i Europske lige – međutim, branič se brzo preselio u drugi klub nakon što mu se razjasnila situacija.

Iako je bio ključni igrač u ekipi Maurizija Sarrija, koji je osvojio Europsku ligu i zauzeo treće mjesto prošle sezone, razumije se da mu je Frank Lampard jasno dao do znanja da neće biti prvi izbor ove sezone.

NAJAVA PREMIER LEAGUE 2019/20

U svibnju je potpisao dvogodišnji ugovor sa Plavcima, čime je prekršena klupska politika za igrače starije od 30 godina.

No, Brazilac je ispao iz sastava za prijateljsku utakmicu protiv Borussije M’gladbach, da bi zatim Telegraph izjavio kako je Luizu rečeno da u srijedu trenira dalje od prvog tima.

Nakon što su ga upitali o njegovom transferu sa zapada na sjever Londona, Luiz je rekao na službenoj stranici Arsenala: “Ciklus je tu završio. Bio je to razgovor između mene i Chelseaja i svih. Imao sam priliku doći u drugi veliki klub. U životu sam oduvijek volio raditi neke izazove.”

“Uopće se ne bojim isprobati nove stvari. Mislim da nema mnogo igrača koji bi napravili ovakav transfer, možda bi se uplašili ili nešto slično. Samo pokušavam raditi velike stvari u svom životu, pa kao što rekoh, moj ciklus u Chelseaju je završen i sada sam uzbuđen što ću započeti novo poglavlje svog života ovdje.”

“Arsenal je veliki klub – ne samo u Engleskoj, već svi širom svijeta znaju koliko je veliki Arsenal.”

“Kada sam dobio priliku doći u tako veliki klub, morao sam je iskoristi. Zbog toga sam ovdje.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!