NaslovnicaVijestiDAVID LUIZ OTKRIO: "On je dovoljno dobar da zamijeni Hazarda ove sezone!"

DAVID LUIZ OTKRIO: “On je dovoljno dobar da zamijeni Hazarda ove sezone!”

Chelsea možda neće biti u mogućnosti potpisati zamjenu za Hazarda jer imaju zabranu transfera, ali Luiz vjeruje da je 18-godišnji Englez spreman razviti se u jednog od najboljih na svijetu.

David Luiz otkrio

David Luiz je rekao da samo Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo mogu zamijeniti Eden Hazarda u Chelseaju, iako bi 18-godišnji internacionalac u Engleskoj Callum Hudson-Odoi mogao jednog dana biti jednako dobar kao i Belgijanac.

Hazard je bio senzacionalan u pobjedi Chelseja od 4-1 protiv Arsenala u finalu Europske lige u srijedu navečer. 28-godišnjak je pomogao Pedru za drugi gol Chelseja prije nego što je i sam ušao na listu strijelaca, hladno pretvorivši kazneni udarac u gol prije nego što je zaključio pobjedu Chelseaja, nakon što je postigao drugi gol.

Nakon utakmice, Hazard je stimulisao da je njegova karijera u Chelseaju gotova, nakon niza razhnih intervjua, tijekom kojih je rekao da je donio svoju odluku i da će u sljedećih nekoliko dana odlazak biti služben.

Luiz je proveo pet sezona igrajući zajedno sa Hazardom tijekom dva razdoblja na Stamford Bridgeu, te je rekao da samo dva najbolja svjetska igrača imaju talenat za adekvatno ispunjavanje mjesta kojeg će Belgijanac ostaviti nakon svog odlaska.

Na pitanje tko bi mogao zamijeniti Hazarda, Luiz je odgovorio: “To je ili Messi ili Ronaldo! Mislim da, ako on ode, želim mu sve najbolje. On je fantastičan igrač, prijatelj i momak. I poznajem ga otkad je došao ovdje.”

“Tako sam sretan zbog njega, jer svijet sada zna tko je Eden Hazard. To je dio života. Neki ciklusi završavaju, neki ciklusi počinju. I mislim da u klubu ima mnogo talenata koji ga mogu zamijeniti.”

Chelsea je ranije ovog mjeseca saznao da je njihova žalba protiv zabrane transfera koju im je nametnula FIFA bila neuspješna, što znači da im je trenutno zabranjeno potpisivanje igrača tijekom sljedeća dva prijelazna roka do kraja siječnja 2020. godine.

Klub je kazao kako su jako razočarani zabranom i trenutno su u postupku podnošenja žalbe Arbitražnom sudu za sport. Međutim, ako to ne uspije, neće biti u mogućnosti zamijeniti Hazarda sa trošenjem milijuna funti na tržištu transfera, prisiljavajući ih da traže tu zamjenu u svom klubu.

Christian Pulišić će uskoro stići u klub nakon što je došao iz Dortmunda za 58 milijuna funti, dok će se Willian nadati da će osvojiti svoje mjesto u prvoj momčadi Chelseaja, ali Luiz je predložio da Hudson-Odoi, koji je trenutno isključen sa terena sa ozljedom, već dovoljno dobar da ispuni prazninu koju je ostavio Hazard.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!