NaslovnicaVijestiDavid Moyes otkriva: "Najviše žalim što nisam doveo ova dva igrača Real...

David Moyes otkriva: “Najviše žalim što nisam doveo ova dva igrača Real Madrida u Manchester 2013. godine”

Bivši menadžer Manchester Uniteda je imenovao dvije zvijezde koje je propustio potpisati što mu je najveće žaljenje u karijeri.

David Moyes otkriva

Škotski taktičar je imao manje od jedne sezone na Old Traffordu 2013/14 godine, nakon što je izabran kao zamjena za legendarnog Sir Alexa Fergusona.

Unatoč impresioniranju u svoje vrijeme u kojem je bio zadužen u Evertonu, Moyes nije uspio napraviti korak sa Manchester Unitedom, a bio je pristuan samo 51 utakmicu.

Ipak, treba se zapitati kako bi bilo drugačije da je Moyes uspio dovesti neka pojačanja koja je htio u to vrijeme.

Govoreći u videozapisu ispod, Moyes je priznao da su Crveni đavoli u to vrijeme željeli dovesti Gareth Balea i Cesc Fabregasa.

Ipak, smatrao je da mu Kroos ostaje najveće razočarenje, stim da je njemački internacionalac jedan od najboljih igrača sredine terena u svojoj generaciji.

“Toni Kroos bi sigurno bio taj”, rekao je. “U to vrijeme smo željeli dovesti Gareth Balea i Cesca Fabregasa.”

“Ali moram reći prije toga, u Evertonu smo bili bliski sa puno dobrih igrača. Jednostavno ih nismo uspjeli dovesti u više navrata.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!