NaslovnicaVijestiDavid Villa i dalje zabija kao na traci - ušao u elitno...

David Villa i dalje zabija kao na traci – ušao u elitno društvo napadača…

David Villa trenutno igra u MLS-u i brani boje New York Cityja, a prije toga igrao je za Sporting Gijon, Real Zaragozu, Valenciju, Barcelonu, Atletico Madrid, Melbourne City, a zabijao je i za španjolsku nogometnu reprezentaciju. Ukupno je u karijeri zabio preko 400 golova!

David Villa postao je tek šesti aktivni nogometaš koji je u karijeri zabio preko 400 golova. Osim njega samo su još petorica aktivnih to uspjeli – Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Zlatan Ibrahimović, Samuel Eto’o i Luis Suarez. Najbolji strijelac u povijesti španjolske nogometne reprezentacije od odlaska iz Europe zabio je 71 gol.

“Ovaj 400. gol u karijeri zbilja je velika stvar. Ovo je poseban dan za mene. U ovoj sam utakmici zabio svoj 400. i 401. gol u karijeri, ali sada već razmišljam kako da zabijem 402. gol, to je mentalitet koji sam uvijek imao i koji me vuče naprijed. Uvijek želim zabijati i pomoći klubu da pobijedi.”

[su_champions_league]

“Nije bitno imam li 36 godina ili 20 godina. Želim nastaviti igrati nogomet na vrhunskoj razini i biti uspješan u tome što radim, to je ono čemu težim iz dana u dan. Svoj uspjeh moram pripisati i svojim sjajnim suigračima te sjajnim trenerima s kojima sam radio u karijeri.”

David Villa najveći broj golova postigao je u dresu Valencije. Dok je igrao za ‘šišmiše’ zabio je 127 golova te ih 22 asistirao. U dresu reprezentacije zabio je 59 golova u 98 utakmice. U Barceloni je dosegao svoj vrhunac, u dresu Barce zabio je 48 golova te upisao 23 asistencije iako nevjerojatno zvuči podatak da je više golova postigao za New York City zabio više nego za Barcu, odnosno 69 golova zabio u Sjedinjenim Američkim Državama.

[su_bet_builder]

Još kao mladi igrač u Real Zaragozi mrežu je tresao 36 puta, a kao ‘star i otpisan’ u Atletico Madridu zabio je 15 golova dok je za vrijeme igranja u Australiji zabio samo 2 gola. Ukratko, 36-ogodišnji David Villa jedan je od najvećih napadača 21. stoljeća i zasluženo se našao u ovom elitnom društvu napadača.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!