NaslovnicaVijestiDayot Upamecano nije u mogućnosti započeti pred-sezonu sa Bayernom zbog bizarne klauzule...

Dayot Upamecano nije u mogućnosti započeti pred-sezonu sa Bayernom zbog bizarne klauzule u ugovoru sa Leipzigom!

Novo pojačanje Bayerna Dayot Upamecano će kako stvari stoje ostati u ‘limbu’ i neće moći igrati za Bavarce zbog bizarne klauzule u njegovom ugovoru sa Leipzigom koja ga drži kao taoca.

Dayot Upamecano nije

Prvaci Bundeslige objavili su da su zaključili ugovor za francuskog braniča nakon što su platili njegovu otpusnu klauzulu od 42.5 milijuna eura.

Upamecano je potpisao petogodišnji ugovor i sada će ponovo igrati pod vodstvom Juliana Nagelsmanna, koji mu se pridružio u prelasku iz Leipziga u Bayern.

Očekivalo se da će Upamecano postati igrač Bayerna 1. srpnja, ali novi izvještaj BILD-a tvrdi da je njegov ugovor u Lepzigu i dalje aktivan do 15. srpnja, jer je njegova otkupna klauzula aktivirana.

Navodi se kako će, ako Bayern želi da se on pridruži klubu prije tog datuma, morati pokrivati polovicu mjesečne plaće Upamecana – navodno oko 200.000 eura, a bavarska ekipa, trenutno nije zainteresirana za takav dogovor.

Kao rezultat toga, Upamecano će se 5. srpnja prijaviti na predsezonski trening sa Leipzigom i tamo provesti više od tjedan dana prije nego što se poveže sa svojim novim poslodavcima.

Florian Scholz, komercijalni direktor Leipziga potvrdio je bizarnu situaciju.

“Svakako bi imalo više smisla za oba kluba kad bi se Dayot Upamecano počeo pripremati za svoj novi klub nakon ljetne stanke,” rekao je Scholz.

“Međutim, točno je da to nije slučaj sa trenutnim ugovornim aranžamnom. Zbog toga očekujemo da započne treninge sa Leipzigom.”

Upamecano je jedan od najtraženijih braniča u posljednjih nekoliko godina, gdje je niz elitnih europskih klubova bio zainteresiran za njegov potpis.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!