NaslovnicaVijestiCITY PONUDIO NOVI UGOVOR: De Bruyne dobija astronomsku platu!

CITY PONUDIO NOVI UGOVOR: De Bruyne dobija astronomsku platu!

Kevin De Bruyne je stigao prije dvije godine u Manchester City, te taj ugovor važi do 2021. godine.

De Bruyne

Prema tom ugovoru Belgijanac sedmično zaradi oko 115.000 futni. Građani dosta vjeruju u De Bruynea, te su mu spremili dosta unosniji ugovor, uz šet godina.

Kako piše The Sun jasno je čelnicima Citya da mnogi velikani žele dovesti De Bruynea u svoje redove, te ga zbog toga žele ubjediti da ostane još dugi niz godina na Etihadu.

[su_live_koeficijenti]

Ove sezone on igra odličan nogomet, a njegove odlično igre će biti nagrađene novim astronomskim ugovorom. Naime, City je ponudio Belgijancu ugovor koji će važiti do 2024. godine, a prema tom ugovoru zarađivao bi 200.000 futni sedmično, plus bonusi.

“Veoma sam sretan i čelnici ovog kluba su svjesni toga. Nemam osjećaj da moram napustiti ovaj klub. Uživam što sam i ja u ovome projektu i igram nogomet na način na koji mi igramo”, rekao je vezni igrač Citya, te dodao:

“Ova ekipa ide ka pravom cilju. Napravio sam dobru odluku što sam došao u Manchester City, a moja porodica osjeća isto što i ja.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Kao nogometaši, stvari su uvijek bolje ako je i njegova porodica sretan i Guardiola to definitivno razumije.”

“Šef nam je rekao da moramo osjetiti to da ćemo pobijediti svaku utakmicu i to je nešto što mi pokušavamo napraviti.”

Kako pišu mediji s otoka, Belgijanac je navodono već pristao na novi ugovor, te će početkom nove godine ga i potpisati, nakon čega će postati jedan od najplaćenijih igrača Manchester Citya.

Pored De Bruynea City je ubijeđen da će novi ugovor potpisati i Fernandinho, bez obzira na glasine da će napustiti klub naredni mjesec!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!