NaslovnicaVijestiDe Bruyne jasan: Ispali smo zbog ovoga

De Bruyne jasan: Ispali smo zbog ovoga

Manchester City završio je natjecanje u četvrtfinalu ovogodišnje Lige prvaka, uprkos tome što su ih kladionice vidjele kao najveće favorite za osvajanje, a gotovo svi su očekivali ‘finale prije finala’ između Bayerna i Cityja.

Vezista Mančester Cityja Kevin De Bruyne istakao je poslije šokantnog poraza od Lyona 3:1 u četvrtfinalu Lige prvaka da dobra igra njegovog tima iz drugog poluvremena nije uspjela da nadoknadi spori start.

“Građani” su imali terensku inicijativu skoro svih 90 minuta, izjednačili su upravo preko De Bruynea u 69. minutu, ali uprkos svemu, teren su napustili pognutih glava.

“Imamo fantastičan tim, ali smo napravili previše grešaka. To je nešto što smo radili cijele godine. Ovo je drugačija godina, ali su neke stvari ostale iste. Mislim da u prvom poluvremenu nismo bili dovoljno dobri, to nam je jasno. Sporo smo startovali i nismo imali mnogo opcija”, istakao je De Bruyne i dodao:

“U drugom poluvremenu smo zaista dobro igrali. Pritisnuli smo ih, bili smo ofanzivniji, kao što inače igramo. Bili smo blizu. Kreirali smo šanse, imali smo prilike da postignemo golove. Moramo da učimo, ovo nije dovoljno dobro”.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!