NaslovnicaVijestiDE JONG PRIZNAO: Evo u kojem klubu je želio igrati prije dolaska...

DE JONG PRIZNAO: Evo u kojem klubu je želio igrati prije dolaska u Barcelonu!

Novi veznjak Barcelone Frenkie de Jong priznao je kako mislio da će zaigrati za Arsenal prije nego što ostvari san i stigne na Camp Nou.

De Jong želio u Arsenal

22-godišnjak je briljirao prošle sezone u dresu Ajaxa, gdje je bio jedan od ključnih igrača nizozemskog velikana na putu do polufinala Lige prvaka, te je svojim nastupima privukao pažnju brojnih europskih velikana.

Međutim, Barca je uspjela dogovoriti njegov dolazak za 75 miliona eura u januaru, te u katalonskom gigentu u njemu vide savršenu zamjenu za legendarnog Andresa Iniestu. Sportski direktor Ajaxa Marc Overmars igrao je za nizozemski klub prije odlaska u Arsenal, iz kojeg je otišao u Barcelonu, što je put kojim je želio ići De Jong.

Rekao je: “U mislima sam već dugo vremena imao sljedeći raspored – Ajax, Arsenal, Barcelona. Međutim, ako možete ići direktno u Barcelonu, onda ste upravo tamo gdje želite biti. Ostvario sam san brže nego što sam mogao i pomisliti.”

Arsenal je i dalje u potrazi za pojačanjem u veznom redu nakon odlaska Aarona Ramseya u Juventus, a povezuju se sa dovođenjem Southamptonovog Marija Lemine, kojeg također želi i Manchester United. Na pitanje novinara da planira otići u klub koji igra u Ligi prvaka, Lemina je odgovorio: “To je bonus, ukoliko imam priliku za to, što da ne. Želim igrati, to mi je prioritet. Želim pokazati svima što mogu učiniti.”

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!