NaslovnicaVijestiDe Laurentiis zamrznuo plate nogometašima, u Napoliju počinje velika čistka: Mnogi klubovi...

De Laurentiis zamrznuo plate nogometašima, u Napoliju počinje velika čistka: Mnogi klubovi zadovoljno trljaju ruke

U SAD-u, gdje je trenutno poslovno, De Laurentiis je isplanirao plan o kažnjavanju igrača i trenera Carla Ancelottija. Zbog nepoštivanja neke igraće će izbaciti iz momčad a neki će morati napustiti klub.

Talijanski mediji izvještavaju o mjerama koje je poduzeo Napoli predsjednik Aurelio De Laurentiis. Još prije reprezentativne pauze vladala je napetost u momčadi, između trenera Carla Ancelottia, i prvog čovjeka kluba. De Laurentiis je na sastanku kritikovao ekipu zbog loših rezultata, a igrači i trener su odlučili napustiti sastanak. Nepridržavanje uputa ili naredbe podrazumijeva drastočnu kaznu.

De Laurentiis je trenutno poslovno u SAD-u, ali ga to neće spriječiti da kazni nogometaše.

Trenutno u klubu vlada “medijska tišina” igračima i trenerima zabranjeno je davati izjave. Međutim, financijska mjera će se nastaviti. Klub je već zamrznuo plaće za mjesec listopad, nakon čega je uslijedilo odricanje do 25 posto plaća igrača.

De Laurentiis također namjerava promjeniti i sastav i to drastično, pri čemu će se posebno riješiti protagonista, uključujući Koulibalyja, Allana, Insignea, Mertensa i Callejona. Čak ni trener Ancelotti nije siguran, šuška se da bi mogao na njegovo mjesto mogao uskočiti Gennaro Gattuso.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!