NaslovnicaVijestiDE LIGT ODBIO JUVENTUS I BAYERN: Evo u koji klub želi otići...

DE LIGT ODBIO JUVENTUS I BAYERN: Evo u koji klub želi otići na kraju sezone!

Prema pisanju španjolskih medija, jedan od najtalentiranijih defanzivaca svijeta, Matthijs de Ligt, odlučio je kako želi otići u redove Barcelone na kraju sezone, a tamo bi se pridružio svom suigraču iz Ajaxa Frenkieju de Jongu, čiji transfer na Camp Nou je potvrđen još u januaru.

Matthijs de Ligt želi u Barcelonu

Ajax je prošlog tjedna pokazao cijeloj nogometnoj javnosti kako ih nitko ne bi trebao podcijeniti, nakon što su na uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka osramotili Real Madrid pobijedivši ih rezultatom 4-1 na Santiago Bernabeuu.

Pored Dušana Tadića, koji je bio apsolutna zvijezda večeri, na toj utakmici su briljirali i Frenkie de Jong, koji je nakon potpisa za Barcu javno izjavio kako će učiniti sve da izbaci Real Madrid iz najelitnijeg europskog klupskog nogometnog takmičenja, kao i Matthijs de Ligt.

Kako piše Mundo Deportivo, De Ligt je spreman odbiti ponude brojnih europskih velikana, jer također želi otići u Barcelonu. Pored katalonskog giganta, za njega interes još pokazuju i Juventus, Paris-Saint Germain, Bayern Munchen i Atletico Madrid.

U intervjuu prošlog tjedna, predsjednik Barce Josep Maria Bartomeu je izjavio: “Pratimo Matthijsa de Ligta. Uvijek pratimo takve talente poput njega.” Trener Ernesto Valverde na raspolaganju trenutno ima veliki broj centralnih defanzivaca, uključujući i Jean-Claira Todiba, koji je stigao u klub u zimskom prelaznom roku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!