NaslovnicaVijestiDE ROSSI IZUGBIO ŽIVCE: Evo šta je uradio na klupi!

DE ROSSI IZUGBIO ŽIVCE: Evo šta je uradio na klupi!

Reprezentacije Italije sinoć nije mogla da da izbori plasman na Svjetsko prvenstvo, nakon 60 godina, a De Rossi izgubio živce zbog izmjene.

DE ROSSI IZUGBIO ŽIVCE

Rossi izgubio živce dok je sjedio na klupi, a to se baš dogodilo kada ga je trener Ventura htio ubaciti u igru.

De Rossi je odbio da uđe u igru jer je Italiji trebala pobjeda, a ne remi. Pomoćniku je aludirao da je pametnije da ubace Lorenza Insignea.

“Treba nam pobjeda ovdje, a ne remi. Zašto bih ja igrao?”, rekao je ljutiti De Rossi pomoćniku, te prstom pokazao koga trebaju uvesti u igru.

“Ovo je za nas crna utakmica. Nažalost, bit će mnogo vremena za analizu, jer ne idemo na Svjetsko prvenstvo. Jedino što smo pokazali na utakmici jesu mnoge ideje”, rekao je vezni igrač Italije De Rossi.

Ipak, na kraju nisu išli ni De Rossi, a ni Lorenzo, jer je trener Ventura tako odlučio. Sinoć se De Rossi oprostio od reprezentacija Italije.

Pored njega tu su još Chiellini, Buffon i Barzagli. Sinoć je bilo veoma emotivno nakon utakmice, suze Buffona su rastužile mnoge zaljubljenike u ovaj sport…

“Sada moramo raditi jače i što prije se vratiti na stari put. Moramo se vratiti jedan level unazad, jer smo to zaslužili”, rekao je stoper Italije Giorgio Chiellini.

Legendarnom golmanu se nije ostvario san da svoju bogatu karijeru u dresu Italije završi na Svjetskom prvenstvu…

[su_tenis_live_streaming]

“Ne plačem samo zbog sebe, već cijelog talijanskog nogomet. Ovo je bila moja posljednja utakmica za reprezentaciju. Mnogo mi je žao”, rekao je Buffon, pa nastavio:

“Cijeloj momčadi je žao što se ovo dogodilo. Želio bih se svima zahvaliti na podršci tokom ovih svih godina, te fantastičnih trenutaka koje sam imao u reprezentaciji Italije.”

Mnogi nogometaši su se zahvalili Buffon na svemu ono što im je pružao u dresu Italije. Svi su tužni što Buffon više neće braniti za Italiju, ali ipak sami Buffon je zadovoljan.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!