NaslovnicaVijestiDEADLINE DAY: Ovo su posljednji transferi prijelaznog roka!

DEADLINE DAY: Ovo su posljednji transferi prijelaznog roka!

Kao po običaju, ‘Deadline day’, odnosno posljednji dan prijelaznog roka, donio je najviše transfera, a u ovom tekstu ćemo se osvrnuti na najzanimljivije transfere u posljednjim satima zimskog prijelaznog roka.

Youri Tielemans, veznjak Monaca, uspješno je prošao liječničke preglede, te je dočekan na King Poweru kao novi igrač Leicester Cityja (radi se o posudbi do kraja sezone). Belgijski reprezentativac karijeru je započeo u Anderlechtu, odakle je 2017. godine prešao u Monaco za 25 milijuna eura.

Arsenalov Emile Smith Rowe proslijeđen je na posudbu u RB Leipzig do kraja sezone. Za Topnike je odigrao 6 utakmica, u kojima je postigao 3 gola (2 u Ligi Europe i jedan u Liga kupu).

Brighton je doveo 20-godišnjeg slovenačkog napadača Jana Mlakara iz Maribora. Detalji oko obeštećenja nisu poznati. Mlakar je ove sezone postigao 9 golova u 16 nastupa za Maribor.

Brazilski veznjak Emerson novi je igrač Barcelone, a katalonski klub ga je poslao na posudbu u Betis do kraja aktuelne sezone.

Burnley je doveo Petera Croucha iz Stoke Cityja. 38-godišnji napadač, visok 2.01m, ove sezone odigrao je 23 utakmice u Championshipu, postigavši samo jedan gol.

Swanseajev Wilfired Bony pojačao je katarski Al Arabi, gdje će nastupati kao pozajmljen igrač.

Crystal Palace postigao je dogovor sa Chelseajem oko posudbe Michya Batshuayia, koji je prvi dio sezone proveo u Valenciji, gdje se nije proslavio, pošto je postigao samo jedan gol u 15 nastupa.

Fulham je poželio dobrodošlicu Havardu Nordtveitu, koji dolazi na posudbu iz Hoffenheima.

Defanzivac Borussije iz Dortmunda Jeremy Toljan pojačao je škotski Celtic. Za razliku od prošle sezone, nije se uspio izboriti za mjesto u timu sa Westfalena, pa je poslat na posudbu na Celtic Park.

Derby County, kojeg sa klupe predvodi legendarni Frank Lampard, doveo je na posudbu Andyja Kinga iz Leicestera. U taboru “Lisica” King je još od 2006. godine, sa kojima je prešao put od League 1 (treći rang) do osvajanja naslova prvaka Premier lige 2016. godine.

Yannick Bolasie novi je igrač Anderlechta, gdje će do kraja sezone igrati na posudbi.

Fulham je u posljednjim trenucima prijelaznog roka doveo Lazara Markovića, krilnog napadača Liverpoola. Bivši reprezentativac Srbije nije imao mjesta kod Jurgena Kloppa u jakoj konkurenciji na Anfieldu, gdje je ove sezone igrao za rezervni tim.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!