NaslovnicaVijestiDefanzivac Bayerna kojem je Van Dijk uzor najavljuje da će postati stoper...

Defanzivac Bayerna kojem je Van Dijk uzor najavljuje da će postati stoper broj jedan na svijetu!

Defanzivac Bayerna Niklas Sule postavio je ciljeve vrlo visoko: Virgila van Dijka ima kao primjer, a sebi je dao dvije do tri godine da postane najbolji središnji defanzivac na svijetu.

Van Dijk otkrio

Defanzivac Bayerna iz Münchena Niklas Sule ima prilično slabu sezonu jer je zbog ozljede križnih ligamenata upisao svega 12 nastupa, ali je unatoč tome svojim nastupima nagovijestio da bi mogao postati jedan od najboljih središnjih defanzivaca u europskom nogometu.

Transfer glasine: Čak 9 igrača napušta Barcelonu i seli se u Englesku, Real Madrid završava veliki transfer, Tottenham ima novca samo za jednog igrača

To je nedavno i prepoznao jedan od najboljih svjetskih defanzivaca, Virgil van Dijk, koji je inače uzor Suleu. Ambicije 25-godišnjeg Nijemca su zaista velike jer je sebi postavio za cilj da u roku od dvije ili tri godine postane ono što je danas Van Dijk.

“Van Dijk je došao u Liverpool s 27 godina i postao najbolji na svijetu. Mislim da svojim dosadašnjim iskustvom mogu slijediti njegov put i uspjeti u mjeri u kojoj je on uspio. Dajem sebi dvije ili tri godine da uspijem.”, rekao je Sule u intervjuu za klupski časopis Bayern ’51, dodavši:

“U Bayernu imam sve uvjete za postizanje svojih ciljeva. Naporno ću raditi na sebi i znam da je sve u mojim rukama”, dodao je Sule.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!