NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Čak 9 igrača napušta Barcelonu i seli se u Englesku,...

Transfer glasine: Čak 9 igrača napušta Barcelonu i seli se u Englesku, Real Madrid završava veliki transfer, Tottenham ima novca samo za jednog igrača

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Barcelona ponudila

Real Madrid okušat će sreću nudeći Manchester Unitedu samo 70 milijuna funti za Paula Pogbu, prenosi Mirror. Francuski vezni igrač rekao je Crvenim vragovima da želi igrati na Santiago Bernabeuu sljedeće sezone a u Realu su spremni da mu to omoguće. Pogbin trenutni ugovor istječe krajem sljedeće sezone, što znači da se Real Madrid nada da će ga namamiti za relativno jeftinu cijenu.

G. Neville: “Ronaldo će igrati do 40. godine samo da bi oborio jedan rekord!”

Do devet igrača Barcelone bit će dostupno ekipama iz Premier lige ovog ljeta, javlja Mirror. Antoine Griezmann, Luis Suarez, Ousmane Dembele, Ivan Rakitić i Arturo Vidal među nekim su imenima koja bi se mogla preseliti u Englesku na posudbu ili za stalno. Lionel Messi jedini je igrač Barce koji nije na prodaju a klub se za ovo odlučio jer žele prikupiti novac nakon pandemije koronavirusa.

Jose Mourinho će ovog ljeta biti primoran dati prednost besplatnim transferima i posudbama, prenosi Mirror. Tottenham se navodno bori financijski kao rezultat pandemije koronavirusa i nastojat će smanjiti potrošnju na kraju sezone. Thomas Meunier iz Paris Saint-Germaina predstavlja jednu od opcija za Spurse, a defanzivac je dostupan besplatno na kraju sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!