NaslovnicaVijestiDEFINITIVNO ODLAZI: Ander Herrera potpisao predugovor sa novim klubom!

DEFINITIVNO ODLAZI: Ander Herrera potpisao predugovor sa novim klubom!

Kako su danas izvijestili brojni engleski mediji, veznjak Manchester Uniteda Ander Herrera navodno je potpisao predugovor sa francuskim prvakom Paris Saint-Germainom, u koji će otići na kraju sezone.

Herrera odlazi u PSG

Tu špekulaciju je prvi objavio novinar Daily Recordsa Duncan Castles, koji kaže kako je Herrera razočaran novim ugovorom koji mu je uprava Uniteda ponudila, te je odlučio otići.

Njegov trenutni ugovor ističe 30. juna ove godine, a pisalo se kako Španjolac traži platu od oko 150,000 funti tjedno, što mu ‘Crveni vragovi’ ne žele dati. S druge strane, Parižani su spremni to učiniti, s obzirom da ih njegov dolazak ne bi koštao ništa.

Ova odluka španjolskog reprezentativca će najvjerovatnije razočarati trenera Ole Gunnara Solskjaera, koji je nedavno izjavio koliko je on važan dio njegovog tima. Tom prilikom je rekao: “Njegova energija i upornost su od vitalne važnosti za nas. To je razlog zbog kojeg igra skoro svaku utakmicu. Dosta je energičan i može pokriti cijelu desnu stranu, a često se pridružuje i napadu.”

29-godišnjak je na Old Trafford stigao iz Athletic Bilbaa u ljeto 2014. godine za 36 miliona eura, i od tada je u dresu ‘Crvenih vragova’ odigrao ukupno 187 utakmica, postigao 20 golova i podijelio 27 asistencija. Od toga je ove sezone nastupio 26 puta, te pritom postigao tri gola i podijelio tri asistencije.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!