NaslovnicaVijestiDEFINITIVNO ODLAZI U SIJEČNJU: Zvijezda prodaje kuću u Londonu - vraća se...

DEFINITIVNO ODLAZI U SIJEČNJU: Zvijezda prodaje kuću u Londonu – vraća se u zemlju gdje ga vole kao kralja!

Svi dokazi iz Arsenala ukazuju da će superzvijezda Mesut Ozil otići u siječnju, a turski mediji navode kako je već stavio kuću u Londonu na prodaju.

DEFINITIVNO ODLAZI

Prema turskom listu Fotospor, Arsenalova zvijezda Mesut Ozil je svoju kuću u Londonu stavio na prodaju. To je pokrenulo glasine da će zvijezda napustiti Topnike u siječnju.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

Sport Witness također otkriva kako je Ozilova supruga Amine Gulse rekla 30-godišnjaku da treba napustiti Arsenal i živjeti u Istanbulu.

Ozil očito nije dio planova Unai Emeryja, ne ostavljajući klubu drugog izbora nego da ga prodaju. Nije bilo moguće da Topnici zadrže igrača sa takvom astronomskom plaćom – koji čak ni ne igra.

BBC Sport otkrio je da ugovor zvijezde traje do ljeta 2021. godine, a zarađuje oko 350.000 funti tjedno.

Povezivan je sa posudbom u Fenerbahce, nakon nekoliko teških sezona, a povratak u zemlji gdje ga vole kao kralja mogla bi biti najbolja stvar za Ozila.

Postoji šansa da bi sve to moglo biti pretjerano, s obzirom na to da je Ozil napadnut ranije ove sezone i da su mediji prikazivali kuću zvijezde na televiziji – čini se kao sigurna odluka i on će željeti da svoju obitelj preseli u novu kuću. A gdje će njegova nova kuća biti, vjerojatno u Istanbulu, ništa još nije 100% sigurno.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!