NaslovnicaVijestiDEJAN LOVREN EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Evo što je Jurgen Klopp rekao igračima u...

DEJAN LOVREN EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Evo što je Jurgen Klopp rekao igračima u svlačionici prije velikog preokreta!!

Zvijezda Liverpoola Dejan Lovren je otkrio što je Jurgen Klopp rekao momcima prije zapanjujuće pobjede nad Barcelonom u polufinalu Lige prvaka.

Jurgen Klopp rekao

Liverpool je imao tri gola zaostatka za Barcelonom i u drugu je utakmicu ušao kao veliki autsajder, međutim, oni su uradili nevjerojatnu stvar i plasirali se u finale koje se održava sljedećeg mjeseca u Madridu.

Kloppova ekipa bila je bez ozlijeđenog Mohameda Salaha i Roberta Firminoa, dva člana njihovog nevjerojatnog napada.

Međutim, Klopp nije dopustio da odsutnost ovog dvojca ometa njegove šanse za prolazak dalje.

Lovren je otkrio točno ono što je Nijemac rekao Liverpoolu da ih motivira i da postanu prva momčad koja je preokrenula deficit od 3-0 u polufinalu Lige prvaka.

“Čestitike Koppu”, rekao je Loren za LFC TV odmah nakon pobjede Liverpoola od 4-0 sinoć.

“Prije utakmice je imao nevjerojatan govor. Bilo je to nešto sjajno i mislim da je podigao samopouzdanje vrlo visoko.”

“To je bilo samo: “Vjerujte! Stavite u svoje glave da to možemo učiniti.” To je nešto što nikada nismo čuli”, reako je Lovren.

“Rekao je: “Momci, vjerujte. Jedan ili dva gola, čak i ako ne uspijemo u prvih 15, 20 minuta, vjerujte u 65., 66., 67. minutu u kojoj možemo postići gol, a onda je tu i Anfield iza nas, vjerujte mi, možemo to učiniti.”

Loren, koji je bio neiskorištena zamjena u ovoj epskoj pobjedi nad Barcelonom, bio je dio Liverpoolove ekipe koja je pobijedila Borussiju Dortmund i stigla do finala Europske lige u 2016. godini.

Hrvatski internacionalac je otkrio da je Klopp uzvratio sjećanjem na tu noć kada je psovao u svlačionici.

“Učinili smo to jednom protiv Dortmunda, možemo to učiniti i večeras”, dodao je Lovren. “Samo večeras pokažite j****a jaja.” I uspjeli smo”.

Liverpool će večeras otkriti svoje protivnike u finalu Lige prvaka kada Ajax bude igrao protiv Tottenhama u Amsterdamu.

>> Ajax – Tottenham: Sudar velikih trenerskih znalaca

Giganti iz Nizozemske imaju ukupnu prednost od 1-0 zahvaljujući golu Donnyja van de Beeka na novom terenu Spursa prošlog tjedna.

Tottenham nije favorit i suočavaju se sa teškom borbom po koeficijentu od 3.25 na njihov prolazak, dok je na Ajax 1.33 i oni su očigledni favoriti u ovom susretu.

AJAX – TOTTENHAM

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!