NaslovnicaVijestiDejan Lovren ponovo odbio da nastupa za reprezentaciju Hrvatske

Dejan Lovren ponovo odbio da nastupa za reprezentaciju Hrvatske

Obrambeni nogometaš Liverpoola Dejan Lovren ponovno je odbio igrati za reprezentaciju Hrvatske i zatražio od selektora Ante Čačića da ga ne zove na utakmice s Islandom i Sjevernom Irskom.

dejanlovrencrystalpalacevliverpoolpremierfs4eg70gv2nx

Lovren, koji je već imao sukob s Čačićem zbog uloge u timu, naglasio je da ostaje na raspolaganju za naredne akcije, ali nije želio otkriti zbog čega propušta bitan duel s Islandom u Zagrebu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

“Uvijek ću biti na raspolaganju reprezentaciji. Siguran sam da ću dobrim igrama u Liverpoolu izboriti poziv za sljedeću akciju. Zamolio sam selektora da me izostavi, a razloge ću zadržati za sebe”, rekao je Lovren za Sportske novosti.

Najbolji hrvatski stoper posljednji meč za reprezentaciju odigrao je u ožujku protiv Izraela u prijateljskoj utakmici, a potom je javno izrazio nezadovoljstvo jer mu Čačić nije garantirao mjesto u početnoj postavi. Posebno je bio izritiran jer tijekom utakmice u Mađarskoj nije uveden u igru, iako se dugo zagrijavao.

Lovren je za reprezentaciju Hrvatske odigrao 58 utakmica i dao dva gola. Lovrenov Liverpool nakon 10. kola u najjačoj nogometnoj ligi na svijetu, Premiershipu ima 23 boda i nalazi se na trećem mjestu iako ima isti broj bodova kao i drugoplasirani i prvoplasirani Arsenal odnosno Manchester City. Narednu utakmicu igraju protiv Watforda u nedelju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!