NaslovnicaVijestiDel Piero: On je fantastičan, dovedite ga u Juventus!

Del Piero: On je fantastičan, dovedite ga u Juventus!

Bivši nogometaš Juventusa i reprezentacije Italije, Alessandro Del Piero, nije štedio riječi hvale na račun veznjaka, poručivši kako se radi o fantastičnom igraču.

Legendarni talijanski nogometaš Alessandro del Piero iznio je niz pohvala na račun srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića iz Lazija i poručio da je spreman igrati u najboljim europskim momčadima.

[su_live_koeficijenti]

Del Piero je pozvao Juventus, klub u kojem se proslavio, da reagira i dovede nogometaša Rimljana.

“Njegova asistencija za Caiceda za pobjedu u posljednjem minutu protiv Sampdorije je bila genijalna. Odigrao je odlično, Sergej je fantastičan igrač i svakom klubu bih ga preporučio”, rekao je Del Piero gostujući na talijanskoj televiziji Sky.

Transfer glasine: Eden Hazard napušta Chelsea, Arsenal i Tottenham žele igrača Reala, Everton kupuje igrača Citya

CIES objavio: 50 najvrijednijih U21 igrača na svijetu

Predsjednik Lazija Claudio Lotito odbacio je sve ponude ove godine, ali spreman je pustiti ga od lipnja 2018. godine za 100 milijuna eura.

Najveći transfer u povijesti Serie A desio se prošle godine, kada je Juventus platio Napoliju za 94 milijuna eura za Gonzala Higuaina.

Sergej Milinković-Savić je svoju nogometnu karijeru počeo u Vojvodini gdje je igrao sve do 2014. godine, a zatim prešao u belgijski Genk za milijun eura odštete. U Genku je igrao jednu sezonu, a zatim prelazi u talijanski klub za 9 milijuna eura. Nastupa i za srbijansku reprezentaciju s kojom je 2015. godine osvojio Svjetsko prvenstvo (U20 reprezentacija).

Na ljeto 2015. godine objavljeno je da će se Milinković-Savić pridružiti italijanskom Laziju. Postigao je svoj prvi gol za Lazio u Ligi Europe protiv Dnipra. Prvi gol u Serie A je dao u pobjedi od 3:1 u gostima sa Fiorentinom u siječnju 2016.

Tokom debitantske sezone, Milinković-Savić je imao 35 nastupa i postigao tri gola za Lazio u svim natjecanjima. U svojoj drugoj sezoni u Laziju, dao je sedam golova na 38 utakmica. U tekućoj sezoni, postigao je 5 golova na 18 utakmica, uz dvije asistencije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!