NaslovnicaVijestiDemba Ba: Mourinhove metode su iscrpljujuće

Demba Ba: Mourinhove metode su iscrpljujuće

Bivši igrač Chelseaja, Demba Ba, je komentarisao otkaz bivšeg trenera, te se prisjetio i vremena dok ga je Portugalac trenirao.

Chelsea entraineur Jose Mourinho - Demba Ba

Trenutni napadač Shangai Shenue, igrao je u Chelseaju pod vodstvom Josea Mourinha u periodu od 2013. do 2014. godine, kada je napustio Stamford Bridge i prešao u turski Besiktas.

“Mislio sam da će Chelsea nastaviti suradnju s Mourinhom. Rijetkost je vidjeti Mourinha da vodi isti tim čak tri godine.”

“Njegove metode su veoma iscrpljujuće, veoma naporne. On je netko tko voli pobijeđivati, a kada gubi, vjerujte mi da ne želite biti u njegovoj blizini. Tada stvari postaju komplikovane, jer se stvarno razljuti. U potpunosti ga prevlada bijes, ali vjerovatno nije takav u normalnom životu.”

“Takav je jer je pobjednik, kada gubi to ga dosta pogodi. Dokazao je da je veliki stručnjak, osvojio je veliki broj titula. Voljeli ga ili ne, on vas nikada neće ostaviti ravnodušnim.”

[su_bet_at_home_1]

Reprezentativac Senegala se pridružio redovima Chelseaja u siječnju 2013. godine, te je postigao ukupno 14 golova za klub u svim takmičenjima, uključujući i gol za pobjedu protiv Paris Saint-Germaina u Ligi prvaka 2014. godine. Demba Ba nikada nije bio Mourinhov miljenik, a većinu utakmica je počinjao sa klupe za rezervne igrače.

Kako i sam kaže, Mourinho nije trener koji nastoji motivirati ili potaknuti svoje igrače.

“On nije netko tko ima povjerenje u svoje igrače. On je tu da izvuče ono što može iz svakog igrača, ali očekuje da motivirate sami sebe. Ako vam nedostaje samopouzdanja, sve što može učiniti je staviti vas na klupu.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!