NaslovnicaVijestiDEMBELE + 100 MILIJUNA EURA: Barcelona ovim transferom zadaje veliki udarac Real...

DEMBELE + 100 MILIJUNA EURA: Barcelona ovim transferom zadaje veliki udarac Real Madridu!

Dembele + 100 milijuna eura! Barcelona ovim transferom zadaje veliki udarac Real Madridu! Barcelona je, kako se izvješćuje, spremna iskoristiti Ousmane Dembelea kao igrača u dogovoru za PSG-ovu i francusku zvijezdu Kylian Mbappea na Nou Campu.

Dembele

Mbappe je jedan od najboljih mladih igrača u svjetskom nogometu, a čini se da je Barca spreman ići na sve kako bi se dočepala 20-godišnjeg Francuza.

Prema pisanju Diario Gola, španjolski giganti su spremni ponuditi Dembelea i 100 milijuna eura za PSG-ovu zvijezdu Mbappea, a ako PSG odbije ponudu, Blaugrana će pokušati upotrijebiti Philippea Coutinha u dogovoru za francuskog internacionlaca.

U izvješću se također navodi da je Barca svjesna da će ako uspiju potpisati Mbappea, zadati udarac Realovim planovima za transfere, jer to znači da će Los Blancosi vrlo teško izvući Neymara sa Parka Prinčeva.

Ukoliko bi Barcelona uspjela da izvede potpisivanje Mbappea, to bi bilo veliko pojačanje za klub, jer ne samo da bi klub mogao ispoljiti gorak udarac protivniku Real Madridu, nego bi klub također doveo igrača koji je sposoban zamijeniti Luis Suareza u njihovom napadu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!