NaslovnicaVijestiDenis Cheryshev: Ovacije navijača Barcelone me nisu uznemirile

Denis Cheryshev: Ovacije navijača Barcelone me nisu uznemirile

Novo pojačanje Valencije Denis Cheryshev izjavio je da navijači Barcelone svojim ovacijama nisu utjecali na njega u njegovom jučerašnjem debiju za “šišmiše”.

denis cheryshev

25-godišnji krilni napadač se pridružio Nevilleovom timu na posudbu do kraja sezone iz Real Madrida, a sinoć je upisao i prvi nastup ušavši sa klupe u porazu Valencije rezultatom 7-0 u okviru prve utakmice polufinala Kupa kralja.

Cheryshev je igrajući za Real Madrid u istom natjecanju bio krivac za izbacivanje “kraljevskog” kluba iz natjecanja, jer je igrao iako je bio suspendiran za utakmicu protiv Cadiza.

Navijači Barcelone su ga burno dočekali. Denis Cheryshev je u igru ušao u 58. minuti umjesto Cancela, a prilikom njegovog ulaska počele su ovacije Barceloninih navijača koji su “zahvalni” Rusu za izbacivanje svog bivšeg kluba iz Kupa kralja.

Cheryshev je nakon utakmice izjavio: “Ne zanimaju me ovakve stvari, ja samo pokušavam raditi svoj posao. Vi znate da postoje ljudi koji vas vole, a postoje i oni koji vas ne vole, no ja se ne osjećam loše zbog ovoga.”

“Dali smo loš odraz nas samih. Valencia više ne smije igrati tako, i moramo biti bolji i ostati ujedinjeni više nego ikad. Naučio sam puno vrijednih lekcija u ovih nekoliko mjeseci, a sada želim pomoći Valenciji.”

Trener Valencije, Gary Neville, izjavio je da neće podnijeti ostavku iako je na njemu veliki pritisak. Otkako je preuzeo tim, “šišmiši” nisu ostvarili nijednu pobjedu u ligi od decembra.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!