NaslovnicaVijestiDeportivo La Coruna - Granada: Najava šestog kola španjolske Segunde!

Deportivo La Coruna – Granada: Najava šestog kola španjolske Segunde!

Deportivo La Coruna – Granada će odmjeriti snage u šestom kolu španjolske Segunde na stadionu Municipal de Riazor u 21 sat. Ekipa Granade u ovu utakmicu ulazi nakon što su neporaženi u posljednjih šest utakmica.

Deportivo La Coruna - Granada

Timske novosti

Deportivo La Coruna

Deportivo La Coruna se nalazi na 10-oj poziciji nakon pet kola odigranih u španjolskoj Segundi. Oni su ostvarili dvije pobjede, dva remija i jedan poraz u posljednjih pet utakmica u kojima su postigli pet golova, a primili četiri. Znači u svakoj utakmici su postigli barem po jedan gol, ali su barem po jedan gol primili također. Nije to sjajan početak sezone za Deportivo la Corunu, koja je osvojila samo osam bodova u pet utakmica do sada.

[su_bet365_koeficijenti]

Kada su utakmice kod kuće u pitanju, ove sezone su odigrali smo jednu utakmicu kod kuće koju su pobijedili sa 1-0 protiv Sporting Gijona. U toj utakmici su imali i sreće, jer su promašili penal, a gol za pobjedu je postigao Mari u 94 minuti susreta. Što je još gore, Sporting Gijon je imao crveni karton od 75 minute. U toj utakmici Sporting Gijon nije imao niti jednog šuta na gol ili u okvir gola, dok je Deportivo La Coruna imala čak 17 šuteva. Deportivo La Coruna u ovu utakmicu ulazi nakon dva poraza zaredom, protiv Alcorcona i Zaragoze, tako da će i ovaj meč biti vrlo težak zadatak za njih.

Granada

Granada je ovu sezonu krenula mnogo bolje nego njihovi protivnici. Granada se nalazi na četvrtoj poziciji sa pet kola odigranih do sada. Sve tri ekipe koje se nalaze iznad njih imaju utakmicu više, tako da je ovo prilika da dođu na bolju poziciju na tabeli. Iznad njih se nalaze Albacete sa jednim bodom više, dok Las Palmas na drugoj poziciji ima tri boda više od Granade. Malaga na prvom mjestu ima 15 bodova i to je čak četiri boda više. Ukoliko bi Granada ovdje uzela sva tri boda oni bi se poravnali na drugoj poziciji sa Las Palmasom, što uopšte nije loša stvar.

[su_bet365_100bonus]

Granada u posljednjih pet utakmica ima tri pobjede i dva remija. Prilično solidan početak sezone, a nakon pet kola odigranih, Granada je postigla devet golova, a primila samo dva do sada. Ovo nam govori da imaju jednu od najboljih obrana u ligi u ovom trenutku, jer je isto golova primila Malaga i Alcorcon, što znači da su oni jedna od tri ekipe koje su primile najmanje golova u prvih pet kola u ovoj sezoni. U prošloj utakmici su ostvarili pobjedu protiv Rayo Majadahone i u ovu utakmicu će ući u mnogo boljem raspoloženju nego njihov domaćin.

Međusobni odnosi

Deportivo La Coruna i Granada su do sada odigrale osam međusobnih susreta u kojima je Granada ostvarila tri pobjede, uz pet remija ova dva tima.

Prijedlog za klađenje

S obzirom da ova dva tima imaju prilično dobre obrane i nisu primili dosta golova u ovoj sezoni, vjerujemo da je najbolje odigrati da će biti manje od 2.5 gola. Pogledajte samo njihove posljednje međusobne susrete. U četiri od posljednjih pet je palo manje od 2.5 gola, tako da vjerujemo da će isto da bude i ovdje. Posljednjih međusobni susret ova dva tima završio je remijem bez golova. Odigrajte manje od 2.5 gola u najboljoj kladionici na svijetu!

UPLATI OKLADU


Uz najave utakmica utakmica na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najnovije sportske vijesti. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!