NaslovnicaVijestiDerbi koji može odlučiti prvaka Njemačke: Evo zašto morate gledati Der Klassiker!

Derbi koji može odlučiti prvaka Njemačke: Evo zašto morate gledati Der Klassiker!

Ponovnim nastavkom Bundeslige nogomet je oživio. Počele su se vraćati lige širom Europe u posljednjih par tjedana, a u Njemačkoj su već odigrana dva kola. U ovom 28. kolu Bundeslige nas očekuje veliki Der Klassiker derbi koji se igra 18:30 sati na Signal Iduna Parku između Dortmunda i Bayerna.

Ovo je prva velika utakmica nakon nešto više od dva mjeseca. Ako ste se pitali kako izgleda utakmica na kojoj nema navijača, vidjeli smo to u posljendjih par tjedana. Sada je vrijeme da vidimo kako izgleda najveći derbi u Njemačkoj pred praznim tribinama.

Besplatnih 10€ za klađenje NA DER KLASSIKER! Samo danas, požuri dok utakmica nije počela!

Na jednu ovakvu utakmicu nogometni svijet čeka više od dva mjeseca, nakon te utakmice na Anfieldu gdje je Atletico Madrid senzacionalno izbacio Liverpoola iz Lige prvaka.

Najveći derbi u Njemačkoj se igra točno 76 dana nakon što je Diego Simeone uspio izboriti četvrtfinale Lige prvaka protiv Jurgen Kloppa.

Borussia Dortmund ima nevjerojatan kontranapad i uprkos toj velikoj pauzi i nedostatku treninga, Millioneri su uspjeli nastaviti sezonu sa dobrom formom. Dortmund je također popravio svoju efikasnost i sada postiže više golova. U posljednja dva su postigli ukupno šest golova, a prije koronavirus pauze u tri ligaške utakmice su zabili gol manje.

Gledaj sve utakmice Bundeslige uživo

Evo kako gledati uživo sve utakmice Bundeslige:

  1. Otvorite bet365 račun te uzmite 100% bonusa dobrodošlice
  2. Napravi prvu uplatu kojom ostvaruješ bonus dobrodošlice te pristup live prijenosima utakmica
  3. Odaber utakmicu Budeslige po izboru i uživaj u prijenosu uživo

GLEDAJ SVE UTAKMICE BUNDESLIGE UŽIVO

Da bi gledali utakmice, članovi bet365 kladionice moraju imati sredstva na računu ili okladu postavljenu u posljednja 24 sata. 18+ | T&C’s Apply | Gamble Responsibly | Geo restrictions apply. NAPOMENA: Zemlje u kojima Livestream nije dostupan su Austrija, Njemačka, Lihtenštajn, Luksemburg i Švicarska.

Još jedan razlog za gledanje najvećeg derbija u Njemačkoj jesu Robert Lewandowski i Erling Haaland. Ovo će biti duel najboljeg napadača na svijetu i onog koji to tek treba postati.

Lewandowski je ove sezone postigao čak 41 gol u 35 nastupa u svim natjecanjima. Ova sezona mu je peta u kojoj postiže najmanje 40 golova, dok su u ovom desetljeću to radili samo Cristiano Ronaldo i Lionel Messi.

NAJAVA UTAKMICE DORTMUND – BAYERN

Erling Haaland također ima sličan učinak sa 41 golom u 35 nastupa, međutim, on je 20 golova postigao u 16 utakmica u austrijskom prvenstvu za Salzburg. No, za Dortmund je u ovom trenutku postigao 10 golova u osam nastupa u Ligi prvaka, kao i u Bundesligi.

U ovoj utakmici bi se mogao odlučiti prvak Njemačke. Bayern je u ovom trenutku prvi, sa četiri boda prednosti u odnosu na Dortmund, koji je drugi na tabeli.

Ako Bayern slavi u večerašnjoj utakmici pobjeći će na vjerojatno nedostižnih sedam bodova prednosti. Dortmund bi pak pobjedom došao na svega bod zaostatka i učinio prvenstvo potpuno neizvjesnim.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!