NaslovnicaVijestiDerbi utakmica koju će danas gledati milijarde ljudi!

Derbi utakmica koju će danas gledati milijarde ljudi!

Danas nam se vraća Bundesliga, jedna od pet najvećih liga u Europi. Bundesligu će ovog vikenda gledati milijarde ljudi, s obzirom da je to jedina velika liga koja se vraća na travnjake.

Derbi utakmica

Danas imamo na rasporedu točno osam utakmica u Bundesligi. Sedam tih utakmica će početi u 15:30 sati, a nama jedan od najzanimljivijih bit će Revierderby između Borussije Dortmunda i Schalkea.

NAJAVA 26. kola bundeslige

Bundesliga je ove sezone jedna od najuzbudljivjih liga u svijetu. Bayern posljednjih godina sigurno prednjači u odnosu na druge ekipe, ali ove sezone tu ima mnogo više konkurencije za titulu i neće im biti lako do kraja.

Bayern se nalazi na vrhu ljestvice, međutim, tu su četiri ozbiljna kandidata da ih skinu sa trona. Tu su Borussija Dortmund, koja zaostaje četiri boda, zatim RB Leipzig koji ima pet bodova manje i Borussija M’gladbach koja ima šest bodova manje.

Bundesliga: Ovo moraš pročitati prije nastavka sezone

Inače je Bundesliga zaista često podcijenjena u svijetu. Sada bi im činjenica da se vraćaju jedini i prvi mogla mnogo pomoći, s obzirom da će sve oči biti uprte ka Bundesligi.

Očekuje se ogroman broj gledatelja na malim ekranima, a ukoliko želite gledati prijenos uživo i potpuno besplatno, možete to uraditi na bet365 kladionici.

Gledaj sve utakmice Bundeslige uživo

Evo kako gledati uživo sve utakmice Bundeslige:

  1. Otvorite bet365 račun te uzmite 100% bonusa dobrodošlice
  2. Napravi prvu uplatu kojom ostvaruješ bonus dobrodošlice te pristup live prijenosima utakmica
  3. Odaber utakmicu Budeslige po izboru i uživaj u prijenosu uživo

GLEDAJ SVE UTAKMICE BUNDESLIGE UŽIVO

Da bi gledali utakmice, članovi bet365 kladionice moraju imati sredstva na računu ili okladu postavljenu u posljednja 24 sata. 18+ | T&C’s Apply | Gamble Responsibly | Geo restrictions apply. NAPOMENA: Zemlje u kojima Livestream nije dostupan su Austrija, Njemačka, Lihtenštajn, Luksemburg i Švicarska.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!