NaslovnicaVijestiDeset dobrih vijesti za Real - deset pravila kako spasiti sezonu

Deset dobrih vijesti za Real – deset pravila kako spasiti sezonu

U Madridu su se pomorili s činjenicom koja boli svakog navijača Real Madrida – liga je izgubljena na pola sezone, kup je izgubljen. Ostala je samo Liga prvaka, najteže natjecanje klupskog nogometa, no natjecanje u kojem je ‘kraljevski klub’ apsolutni kralj i jedini način da se spasi sezona je osvajanjet tog najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

Deset dobrih vijesti

Još je 12 dana do Valentinova, žene razmišljanju o romantičnim večerama, no muškarci i ljubitelji nogometa imaju nešto drugo na umu – na taj se dan igra Real Madrid – PSG. Utakmica koju željno iščekuje nogometni svijet, za Real Madrid jedini način da spasi sezonu i da dokaže svima da još nisu za otpisati bez obzira za težak period, s druge strane PSG, nakon dovođenja Neymara i Mbappea ima želju konačno napraviti korak dalje u ovom natjecanju.

Madridski medij Marca, najčitaniji sportski list u Španjolskoj objavio je popis 10 Realovih zapovijedi, 10 dobrih vijesti kako će Real spasiti sezonu, a prvi korak u spašavanju sezonu je da padne PSG jer kako kaže Ancelotti: “Ako Real izbaci PSG-a teško će ih išta zaustaviti do kraja…”

1. Nastaviti u napadačkom tonu

Real Madrid oduvijek je igrao napadački nogomet i oduvijek je osvajao titule svojim napadačkim nogometom. Ove sezone to nije izgledao napadački i rezultati su u skladi s tim, ispali iz kupa, na -19 od Barcelone u prvenstvu. No, zadnje dvije utakmice bile su u stilu starog Reala – 11 golova u dvije utakmice: 7-1 i 1-4.

2. Konačno se vratio BBC

Nakon skoro godinu dana Real Madrid konačno ima na raspolaganju svoje najjače oružje – BBC. Napadački trojac Benzema, Bale i Cristiano zajedno su rušili i najjače protivnike, zajedno su osvajali titule, zajedno su dominirali Europom i sada kada su konačno zajedno na terenu – vrijeme da krenu bolji dani za Real.

3. Keylor Navas sve bolji

Nikada upotpunosti prihvaćen golman Real Madrid kojeg se otpisuje svakih nekoliko mjeseci uvijek izađe kao pobjednik. Došao je nakon Svjetskog prvenstva 2014. godine kao ponajbolji golman turnira, a od tada ga mediji vječno otpisuju tražeći mu zamjene u De Gei, Kepi, Courtoisu itd.. Keylor se odupire sve tome i uvijek je pravi kada je najteže. Keylor ulazi u formi i bitan je faktor pred utakmicu protiv PSG-a.

4. Povratak kapetana

Na teren se vraća lider ove momčadi – Sergio Ramos. Kapetan koji vodi momčad, igrač koji je uvijek tu kada je najteže i igrač koji zajedno sa Ronaldom čini prepoznatljivi mentalitet ove momčadi – pravi pobjednički duh koji kapetan prenosi na svoje suigrače i zasigurno je jedna od najpozitivnijh vijesti upravo njegov povratak na travnjak.

5. Nacho je dostojan zadatka

Dani Carvajal možda neće biti spreman za utakmicu protiv PSG-a, ali Real uvijek može računati na svog Jokera s klupe. Nacho, dijete Real Madrida koji pokriva sve pozicije u Realovoj zadnjoj liniji, igrač koji je zamjena i za Marcela i za Ramosa i Varanea, ali i za Neymara, dostojan je zadatka u velikoj utakmici što je dokazao u više navrata prošle sezone kada je uskočio u vatru u najvećim utakmicama.

6. Zidane je već imao ovakvo iskustvo

Koliko god se trenutna Realova situacija čini teška i bezizlazna tomu nije tako. Real Madrid pod Zidaneom već je prolazio kroz teška vremena i iz njih se vraćao kao pravi šampion. Momčad koja ima karakter, koja je bila najjača kad je bilo najteže. Otpisivali su ih i prije 2 godine – bili su prvaci Europe, otpisivali su ih i prošle godine – bili su prvaci Europe. Danas neki Reala ponovno otpisuju…

7. Marcelo se lagano vraća u formu

Marcelo je prošle godine bio jedan od najboljih igrača Reala i jedan od nositelja uspjeha, no ove sezone po mnogima je upravo on najlošija karika ‘kraljevskog kluba’ i glavni razlog loših rezultata. Zaista, u obrani je iznimno loš, a u napadu nije na svojoj razini. No, u zadnjih nekoliko utakmica Marcelo je povukao nekoliko sjajnih akcija i više sudjelovao u obrani. U Madridu se nadaju da je to dobar znak kako Marcelo hvata svoju najbolju formu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

8. Tandem Kroos – Modrić

Najbolji tandem svijeta što se tiče veznog reda svakako je Luka Modrić – Toni Kroos. Pokazali su to u više navrata, a upravo se od njih i očekuje da budu ključ u utakmici protiv PSG-a. Bayern je pokazao slabosti PSG-a, a to je vidio i cjeli svijeta u toj utakmici. Ukoliko je vezni red PSG-a izdominiran od strane protivnika, tada je napada PSG-a nebitan. Kroos i Modrić morali bi biti bolji od Verrattija i Rabiota ukoliko misle do prolaza.

9. Real je već slavio protiv PSG-a

Neće ovo biti prvi put da se susreću na terenu Real i PSG. Igrali su skupini Lige prvaka u sezoni 2015/16 kada je jedna utakmica završila rezultatom 0-0, a druga rezultatom 1-0. Tada je PSG dominirao utakmicom, ali Real je svojim ‘šampionskim pristupom’ ipak umirio utakmicu i pokazao zašto su oni favoriti.

10. Teret velike klupske povijesti

Za Real je ovo više od prolaza osmine finala, za Real je puno veće. Real je najtrofejniji klub u povijesti Lige prvaka i klub koji od 2010. godine svake sezone igra barem polufinale Lige prvaka i bio bi pravi ‘šamar’ za takav klub da sada ispadnu u osmini finala Lige prvaka. Na igračima je da opravdaju teren povijesti tog grba na dresu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!