NaslovnicaVijestiDeset NOVIH higijenskih pravila na nogometnim utakmicama: Usvojena nova pravila, ovo su...

Deset NOVIH higijenskih pravila na nogometnim utakmicama: Usvojena nova pravila, ovo su prizori koje nećemo više viđati na zelenim terenima!

Nogometaši više neće moći pljuvati po travnjaku i dirati se po nosu. Zvuči gotovo nevjerojatno, ali dvije lige, koje će uskoro nastaviti svoje prvenstvo, poduzele su vanredne mjere u svjetlu svjetskih događaja, odnosno pandemije korone.

Ronaldo otkrio

Nogometaši Njemačke i Farskih Otoka trebali bi se vratiti na zelene terene u maju i morat će slijediti neke stroge upute. Do sada ste vjerojatno vidjeli igrače kako pljuju po terenu i prazne nos u travu, ali to se neće dešavati u budućnosti.

KONAČNO: Prve veća liga zvanično počinje 8. maja!

Ako igrač prekrši pravila, kaznit će se novčanom kaznom i igra će biti obustavljena, nakon čega slijedi dezinfekcija na tom dijelu terena. Na svakom meču mora biti prisutna osoba koja će objasniti higijenska pravila svim igračima dok promatra bilo kakve prekršaje tijekom utakmice.

Nova higijenska pravila koja se moraju poštivati na terenu:

– Strogo je zabranjeno pljuvanje po terenu
– Igrači ne smiju čistiti nos na terenu
– Lopta mora biti dezinficirana prije meča i na poluvremenu
– Svi igrači moraju dezinficirati ruke prije ulaska na teren
– Svaki igrač mora imati bocu vode s svojim imenom
– Igrači moraju pojedinačno ući u teren
– Ne smiju biti prisutne klupske maskote
– Nogometaši neće izlaziti na teren s djecom
– Neće biti grupnih fotografija nogometaša
– Neće biti tradicionalnog rukovanja

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!