NaslovnicaVijestiDesni bek stiže u Barcu: Srna na pragu Nou Campa?

Desni bek stiže u Barcu: Srna na pragu Nou Campa?

Desni bek i kapetan Shakhtara, Darijo Srna, na zimu prelazi u Barcelonu, jer kako navode španjolski listovi Mundo Deportivo i As, izbor je pao na bivšeg hrvatskog reprezentativca.

desni bek

Katalonci su dugo bili u potrazi za igračem na desnoj strani, spominjala su se imena Branislava Ivanovića, Stephana Lichsteinera, Antonija Rukavine i Matie De Sciglia, ali je izbor pao na nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca.

Srni ugovor istječe na ljeto 2017. godine, ali je Shakhtar, čiji je Darijo član 13 godina i praktično živa legenda, spreman da ga pusti bez obeštećenja.

“Ukoliko Darijo donese odluku o odlasku, poštovat je. Zaslužio je najveće moguće poštovanje od nas za sve što je dao Shakhtaru. Biće onako kako Srna bude želio”, rekao je predsjednik “rudara” Rinat Akhmetov.

Trener Barcelone Luis Enrique nema mnogo opcija za tu poziciju. Alex Vidal nije opravdao očekivanja kao desni bek, pa vezista Sergio Roberto prinudno igra na desnoj strani u obrani.

Srna bi bio prava zamjena za Danija Alvesa jer ima slične karakteristike, ali ne i rješenje za duže staze zbog godina (34), pa će Barcelona na ljeto pokušati dovesti Joaoa Cancela iz Valencije.

Barcelona sutra na svom Camp Nou dočekuje Real Madrid u El Clasicu (16:15, live stream na Bet365), te će pokušati da smanji zaostatak za madridskim klubom, koji trenutno iznosi šest bodova, te tako se vrati u ravnopravnu šampionsku utrku.

Ovdje možete pročitati detaljnu analizu El Clasica i naše prijedloge za klađenje.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!