NaslovnicaVijestiDeulofeu je izabrao Inter, no Barcelona je zakomplicirala transfer...

Deulofeu je izabrao Inter, no Barcelona je zakomplicirala transfer…

Gerard Deulofeu prema pisanjima medija iz Španjolske odabrao je odlazak u Inter, igrač i njegov agent navodno su dogovorili sve uvjete s Interom, no klub iz Katalonije još nije pristao. Inter želi Deulofeua na posudbu do kraja sezone, ali Barcelona zbog velikih troškova oko kupnje Dembelea i Coutinha ima drugačije planove.

deulofeu je izabrao

Prema pisanjima medija iz Barcelone gotovo je pa sigurno da će Gerard Deulofeu otići iz redova prvoplasirane momčadi LaLige. Inter je bio iznimno zainteresiran za talentiranog 23-ogodišnjeg krilnog napadača Barcelone, igrač je bio pojednako zainteresiran jer je u ovoj polusezoni dobio priliku odigrati tek 880 minuta, a zbog povratka Dembelea te potpisa Coutinha – sada će dobivati još manje šanse.

Shvatio je u ovoj Barceloni nema mjesta za njega. Kada je stigla ponuda Intera igrač i agent brzo su sve dogovorili sve uvjete s klubom iz Milana, no Barcelona mora gledati financijski dio ove priče. Coutinho i Dembele postali su treći i četvrti najskuplji transferi u povijesti nogometa i Barcelona mora zadovoljiti financijski fair-play prodajom igrača. Upravo iz tog razloga ovaj transfer još nije realiziran.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Barceloni trebaju novci i zbog toga ne želi da to bude samo posudba Deulofeua već želi prodati igrača ili dogovoriti posudbu s obvezom otkupa. S obzirom da je Gerard Deulofeu ove sezone zabio 2 gola te upisao 3 asistencije Inter nije u potpunosti siguran želi li baš otkupiti ovog igrača. Njihova prva opcija je dovođenje Mkhitaryana, a Deulofeu tek kratkoročno rješenje.

Deulofeu ima iskustvo u Italiji

Gerard Deulofeu koji je dijete Barcelonine škole nogometa prvi put je otišao iz Barcelone 2013. godine na jednogodišnju posudbu u Everton. Nakon toga na jednogodišnju posudbu u Sevillu. Nakon 2 godine na posudbama Barcelona prodaje Deulofeua u Everton za 12 milijuna eura.

U prvom mjesecu prošle godine Everton šalje Deulofeua na posudbu u Serie A, odnosno u AC Milan. U prošloj sezoni Deulofeu je prvi dio sezone igrao za Everton gdje nije zabio nijedan gol, a upisao tek jednu asistenciju za cijelu polusezonu. U Milanu je ipak igrao nešto bolje, upisao je 4 gola te 3 asistencije.

[su_bonus]

Ta polusezona u Milanu digla mu je samopouzdanje i Deulofeu se odlučuje kako je pravi trenutak da se vrati u Barcelonu. Nakon odlaska Neymara mislio je idealna prilika za njega da zasja na najvećoj sceni, no 23-ogodišnji Gerard nije osvojio publiku iz Katalonije. Publika je stvarala pritisak na upravu kluba da žele dostojnu zamjenu za Neymara, a Deulofeu to nije. Pod pritiskom javnosti uprava kupuje Dembelea za 105 + 40 milijuna eura, te Coutinha za 120 + 40 milijuna eura i Deulofeu je sada u skroz trećem planu…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!