NaslovnicaVijestiDi Francesco: Ne možemo se samo na njega oslanjati

Di Francesco: Ne možemo se samo na njega oslanjati

Roma je proteklog vikenda odigrala 0:0 protiv Chieva, nakon par mjeseci prvi put da je utakmica završila bez golova, a trener Rome Di Francesco je pričao nakon utakmice.

Di Francesco

“Ovo je bila jednosmjerna utakmica, gdje smo imali dosta prilika. Nismoo smjeli nasjedati na taktičke faulove, te nas stvari poput trošenje vremena, odluka sudaca,.. ne smiju iritirati”, rekao je Di Francesco poslije utakmice, te nastavio:

“Statistika pokazuje da smo imali mnogo prilika, te da smo zaslužili gol, ipak nismo uspjeli zabiti, a za to smo sami sebi kirvi. Moramo biti mnogo odlučniji pred golom.”

“Trebali smo popunit njihov kazneni prostor jer smo imali dosta ubačaja, Par centimetara nas je dijelilo od gola. Iskreno, zadovoljan sam kako je moja ekipa igrala, ali ipak nije bilo golova.”

[su_live_koeficijenti_v2]

Rprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko je prvi put ove sezone utakmicu počeo sa klupe, kada je ušao u igru imao je veliku priliku koju nije iskoristio. Umjesto Edina krenuo je Patrick Schick.

“Momčad se ne smije oslanjati samo na Edina Džeku, te na to da će on uvijek zabiti gol. On je umoran veoma”, tvrdi trener Rome Di Francesco.

Ekipa Rome je trenutno na četvrtoj poziciji u Seriji A sa osvojenih 35 bodova, a vodeći Inter im bježi pet bodova. Roma svoju narednu utakmicu igra protiv ekipe Cagilarija koja je na rasporedu u subotu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!