NaslovnicaVijestiDi Maria i Milik iznenađeni Allegrijevom odlukom, kamere zabilježile njihov razgovor

Di Maria i Milik iznenađeni Allegrijevom odlukom, kamere zabilježile njihov razgovor

Juventus je u 2. kolu Lige prvaka kod kuće nakon preokreta izgubio od Benfice (1:2). Prvi put u povijesti je “Stara dama” otvorila najelitnije europsko natjecanje s dva poraza – izgubili su i od PSG-a.

Iako je sve pošlo za rukom Juventusu koji je poveo već u 4. minuti preko Arkadiusza Milika, Benfica je izjednačila iz penala a strijelac je bio Joao Mario u 43. minuti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Potpuni šok za navijače “Stare dame” dogodio se u 55. minuti kada je David Neres postigao pogodak za preokret Benfice.

Juventus je do kraja utakmice imao slabe napade, te nije uspio da dođe ni do gola kojim bi izbjegao poraz, a kamoli pobjede kojoj su se nadali u Torinu uoči okršaja s Benficom. Mnogi navijači Juventusa nezadovoljni su trenerom Massimilianom Allegrijem, a čini se da ima i nogometaša koji se ne slažu sa svojim trenerom.

Zanimljiva scena snimljena je nakon utakmice kada Angel Di Maria pita Milika zašto ga je izveo, iako je poljski napadač bio jedan od najboljih igrača Juventusa.

“Ono što smo rekli jedan drugom ostaje među nama”, rekao je kasnije Milik novinarima.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!