NaslovnicaVijestiDi Maria u Torino stigao privatnim zrakoplovom, uskoro će postati novi igrač...

Di Maria u Torino stigao privatnim zrakoplovom, uskoro će postati novi igrač Juventusa

Argentinski nogometaš Angel Di Maria sletio je u Torino i uskoro će i službeno postati novi igrač Juventusa.

Di Maria je u Torino stigao u četvrtak kasno navečer, nakon čega bi danas trebao obaviti liječničke preglede i službeno potpisati jednogodišnji ugovor s Juventusom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U ovaj grad u Italiji stigao je privatnim letom, ali to nije promaklo upornim talijanskim novinarima i brojnim obožavateljima koji su očekivali dolazak Di Marije. Navode da će Argentinac u godinu dana zaraditi šest milijuna eura, te da postoji mogućnost produžetka suradnje na još godinu dana.

Nakon Di Marije, Juventus će za vikend predstaviti i Paula Pogbu, drugog igrača kojeg dovode bez odštete i koji bi također trebao biti veliko pojačanje momčadi Massimiliana Allegrija u pohodu na povratak na vrh Serie A.

Di Maria je PSG napustio kao slobodan igrač, a potom je tjednima razmišljao o izboru novog kluba. Dobio je ponude Barcelone i Juventusa, ali ga je privukla i opcija da se nakon Svjetskog prvenstva vrati u Južnu Ameriku. Na kraju je, kako je bilo i vjerojatno očekivano, odabrao Juventus.

Argentinac je u karijeri odigrao ukupno 676 utakmica, postigao 154 gola i 243 asistencije. U dresu PSG-a odigrao je ukupno 295 utakmica, postigao 93 gola i 119 asistencija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!