NaslovnicaVijestiDi Marzio: GOTOVO JE - Joao Mario seli se u Englesku!

Di Marzio: GOTOVO JE – Joao Mario seli se u Englesku!

Gianluca Di Marzio, najpoznatiji sportski dopisnik u domeni nogometni transfera, danas je ponovno objavio veliku vijest. Joao Mario seli se u Englesku, a riječ je posudbi u West Ham. 25-ogodišnji playmaker i deseteka Intera ove sezone ima gotovo beznačajnu ulogu u klubu iz Milana i bez nadolazećeg Svjetskog prvenstva Joao Mario, playmaker prvaka Europe, Portugala, želi minutažu prije velike nogometne smotre.

Joao Mario, 25-ogodišnji playmaker koji je za Inter potpisao prošle godine nakon sjajno odigrano Eura u Francuskoj gdje je Portugal postao prvak Europe. Nakon samog turnira Joao Mario bio je jedan od najtraženijih playmakera u Europi. Tada je bio igrač Sportinga čija se tržišna vrijednost prema uglednom portalu transfermarkt.com procjenjivala na 30 milijuna eura, ali u tržišnoj borbi pobijedio je Inter jer je ponudio iznos od 40 milijuna eura.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ove sezone Joao Mario jedva uopće dobiva priliku da igra. Skupio je tek pokoju minutu, točnije 550 minuta u 14 utakmice Serie A. To je prosjek od 40 minuta po utakmici, a u toj sitnoj minutaži upisao je 5 asistencija. To ipak nešto govori o njegovim playmakerskim vještinama. Doduše trener Spalletti ga ne vidi u svojim planovi i Joao Mario odlučio je potražiti novi klub.

Među zainteresiranim klubovima spominjao se i Manchester United, ali i Arsenal, no prema riječima Di Marzia Portugalac je najbliže posudbi u West Ham. Navodno je riječ o dogovoru gdje bi West Ham sada na račun Intera uplatio tek 2,5 milijuna eura, ali ukoliko dođe do otkupa tada će West Ham morat Interu platiti dodatnih 30 milijuna eura. 

[su_live_koeficijenti_v2]

Naime, 25-ogodišnji Portugalac svjestan je situacije, zna da je Svjetsko prvenstvo pred vratima, a tko nema kontinuitet igara u klubu teže se nameće izborniku reprezentacije. S obzirom da lider njihove reprezentacije Cristiano Ronaldo za nekoliko dana puni svoj 33. rođendan, realno je očekivati da je ovo njegovo zadnje velike natjecanje na top razini. 2016. godine vodio ih je do prvog velikog naslova u povijesti, a već ove godine govorimo o tome da je to Ronaldu zadnja prilika da napravi ozbiljniji uspjeh i na Svjetskom prvenstvu. Vjerojatno to znaju i njegovi suigrači poput Joao Marija, da će i njima biti teže bez Cristana.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!