NaslovnicaVijestiDi Marzio: Još jedan veliki klub uključio se u borbu za Sancheza!

Di Marzio: Još jedan veliki klub uključio se u borbu za Sancheza!

Gianluca Di Marzio, jedan od najpoznatijih sportskih novinara u domeni nogometnih transfera, objavio je kako se Manchester United uključio u borbu za dovođenje Alexisa Sancheza! Jose Mourinho poslao je možda i najbolju ponudu Arsenalu, ali s obzirom da je Sanchezu blizu istek ugovora, dosta se pita i njega…

Kako bi Gianluca Di Marzio Manchester United u ‘zadnji trenutak’ ušao je u borbu za dovođenje Alexisa Sancheza. Za usluge 29-ogodišnjeg Čileanca kojemu na ljeto ističe ugovor s Arsenalom zainteresirani su Manchester City, Bayern Munchen, Juventes te Liverpool. Sve je izglednije da Sanchez neće ostati u Arsenalu ni do kraja ugovora, već će klub napustiti u ovom zimskom prijelaznom roku.

Za sada je najbolju ponudu za Sancheza poslao najbogatiji klub u Engleskoj – Manchester City. Pep Guardiola već je trenirao Alexisa u Barceloni i svjestan je njegovih nogometnih kvaliteta i stoga je spreman dati 25 milijuna eura Arsenalu da puste Sancheza te 10 milijuna Sanchezu i njegovom agentu za potpis. Ukoliko se Arsenal ne složi s tom ponudom onda će Guardiola ponuditi Sanchezu i njegovom agentu 25 milijuna eura kada on postane slobodan igrač.

[su_live_koeficijenti_v2]

Jučer je Gianluca Di Marzio objavio vijest kako se Arsenal našao s velikim talentom francuske lige – Malcomom iz Bordeauxa. 20-ogodišnji Brazilac i njegov agent navodno su blizu dogovora s Arsenalom oko plaće i sličnih uvjeta, no Arsenal još uvijek nije raspravio s Bordeauxom cijenu za Brazilca. Prema pisanju engleskih medija vrijednost tog transfera mogla bi biti 50 milijuna eura što znači da bi Arsenal morao prodati Sancheza ovaj mjesec ako želi ikakve novce za njega.

Mourinho daje igrača od 42 milijuna eura

Jose Mourinho je odlučio da se i on želi uključiti u borbu za Alexisa Sancheza i tako Guardioli pokvariti planove. Sanchez je igrač koji obojici može pomoći u borbi za osvajanje titule prvaka Europe. Svatko se može složiti kako je Sanchez sigurno iskusniji igrač nego li Sane i Sterling ili recimo Martial i Rashford.

Mourinho za Sancheza koji na ljeto može otići besplatno sada daje igrača kojeg je platio 42 milijuna eura. To je sjajna ponuda za Arsenal, no pitanje je želi li Sanchez preći u redove Uniteda. Navodno Guardiola i Sanchez već imaju dogovor.

[su_live_koeficijenti]

Henrikh Mkhitaryan očito je u nekakvom sukobu s Mourinhom čim ga United nudi svuda i svagdje, a riječ je o igraču koji je prošle sezone dijelio najbitnije asistencije i zabijao najbitnije golove, spašavao United kada je bilo najteže. Zabio je čak 6 golova u okviru Europa lige i na taj način donio najbitnije pobjede u osvajanju tog natjecanja.

Sezonu prije nego li je Mkhitaryan potpisao za United imao je nevjerojatnu statistiku. U dresu Borussije Dortmund Mkhitaryan je u sezoni 2015/16 imao nevjerojatnih 23 gola i 32 asistencije! To dovoljno govori o kakvom je igraču riječ. Ukoliko Arsenal prihvati Mourinhovu ponudu Lacazette i Mkhitaryan mogli bi biti zanimljiv tandem!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!