NaslovnicaVijestiDi Marzio tvrdi - Igor Tudor preuzima kultni talijanski klub!?

Di Marzio tvrdi – Igor Tudor preuzima kultni talijanski klub!?

Gianluigi Di Marzio vjerojatno je najpouzdaniji novinar u svijetu nogometa, a posebno što se tiče nogometnih transfera i svih nogometnih zbilja u Italiji. Ovog puta Di Marzio tvrdi kako će hrvatski nogometni trener, Igor Tudor, preuzeti Udinese.

Igor Tudor svoju je trenersku karijeru krenuo u Hrvatskoj, odnosno u klubu u kojem je napravio svoje prve korake – HNK Hajduku. Nakon Hajduka Tudor prelazi u Grčku gdje je trenirao PAOK-a. Nije se predugo zadržao u PAOK-u prije nego li je otišao u Tursku. U Turskoj je prvo trenirao Karabukspor, a kasnije i Galatasaray. Sada je čini se na korak od toga da preuzime Udinese.

[su_champions_league]

Neće to Tudoru biti prvi doticaj sa talijanskim nogometom jer je dobar dio svoje karijere proveo upravo u Italiji. Naime, od 1998. do 2007. godine bio je igrač Juventusa, ali je bio i na posudbi u Sieni. Ukoliko Tudor u narednim satima ili danima potpiše za ovaj kultni nogometni klub iz Udina njegov cilj će biti vrlo jednostavan – Udinese ne smije ispasti iz Serie A.

Vjerovali ili ne, Udinese ne zna za pobjedu od prvog mjeseca. Od tada su imali jedan remi i 12 uzastopnih poraza. To dovoljni govori u kakvoj je trenutno situaciji klub. Nije baš zahvalna pozicija za preuzimanje, ali svakako dobar izazov za trenersku karijeru Igora Tudora. Poznat je kao trener čvrstog karaktera i ‘fajterskog’ stava što bi ipak moglo probuditi igrača Udinesea.

[su_bet_builder]

Nakon 34 kola Udinese je 15. na tablici. Do kraja prvenstva ostalo je još samo 4 kola. Ispod njih su još i Chievo, Crotone, SPAL, Verona i Benevento. Udinese ima 33 boda što je samo 4 boda više od SPAL-a koji je u zoni za ispadanje. Udinesea u sljedećem kolu očekuje Benevento. S obzirom da je Benevento ušao u nekakvu laganu formu, a Udinese ima 12 uzastopnih poraza, od čega je zadnji bio od Crotonea koji je 17. na tablici. Sljedeća utakmica je biti ili ne biti za momčad Udinesea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!