NaslovnicaVijestiDidier Drogba nagovijestio da se vraća u svoj bivši klub

Didier Drogba nagovijestio da se vraća u svoj bivši klub

Legendarni igrač Chelseaja Didier Drogba izjavio je da bi se mogao vratiti u francuski Olympique de Marseille, u kojem bi volio završiti svoju bogatu karijeru.

Didier Drogba nagovijestio da se vraća u svoj bivši klub

On je trenutno slobodan igrač nakon što je napustio Montreal Impact prošle godine, u kojem je proveo sezonu i pol igrajući u američkoj MLS ligi.

Najbolji strijelac Obale Bjelokosti svih vremena, koji je osvoji četiri titule Premier lige, te Ligu prvaka u dresu londonskog Chelseaja, priznao je da želi još igrati i da trenutno razmišlja o nekim opcijama.

“Postoji mogućnost da se vratim u Francusku, ali neću reći ništa više”, rekao je Drogba za francuski Canal Plus, koji je privukao pažnju Chelseaja svojim igrama u Marseilleu u sezoni 2003/04. Baš u toj sezoni je postigao 32 gola u svim takmičenjima i našao se na radaru Jose Mourinha, koji ga je doveo na Stamford Bridge, gdje se zadržao osam godina.

“Nadam se da ću uspjeti održati svoje obećanje (o povratku u Marseille) jednog dana. Samo je potrebno vremena da sjednemo i razgovaramo. Moj povratak u Marseille je pitanje koje se postavlja već dugi niz godina. Svaki put sam odgovarao na njega, međutim, pustite igrača koji financijski u novom klubu zarađuje dosta više, i sada ga želite nazad i ponudite mu duplo manju platu?”

“I nakon toga mediji pišu kako ne volim Marseille. Tko radi da zaradi manje? Nitko. Volio bih se vratiti u klub, čak sam i učinio sve što je potrebno da bi se to ostvarilo, ali ja ne mogu prisiliti upravu kluba da me dovede.”

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!