NaslovnicaVijestiDidier Drogba prekida mirovinu i potpisuje ugovor sa engleskim klubom! Evo za...

Didier Drogba prekida mirovinu i potpisuje ugovor sa engleskim klubom! Evo za koga će igrati!

Drogba je postigao 104 golau 254 utakmica Premier lige za Chelsea – pokupivši dvije Zlatne kopačke i četiri naslova prvaka – prije nego što je karijeru završio u američkom drugoligašu Phoenix Risingu.

Didier Drogba prekida

Bakay (suvlasnik Ipswicha), koji ima dugogodišnje prijateljstvo sa Drogbom, kaže da još nije razgovarao o mogućnosti da se napadač pridruži klubu, ali inzistira da bi bio nevjerojatan i da bi postigao barem 25 golova.

Nakon što je postigao 17 golova u 26 utakmica za momčad sa sjedištem u Arizoni prije nego što se povukao sa 40 godina, Bakay se našalio kako bi mu bilo drago vidjeti da se 43-godišnjak sada vrati iz mirovine i zaigra za Ipswich.

Rekao je za Daily Times: “Pa, moramo pitati našeg menadžera (Paula Cooka) i našeg izvršnog direktora (Marka Ashtona), ali da li bi mogao obaviti posao na terenu? Da, on može raditi taj posao.”

“Mislim, nevjerojatan je. Ne znam da li bi želio igrati, nisam razgovarao sa njim o tome, ali on bi uništio prvu ligu ako tražite moje mišljenje.”

“Postigao bi 25 golova – kladio bih se na to.”

Bakay i Brett Johnson – koji je supredsjedatelj organizacije Phoenix Rising – odigrali su važnu ulogu u dovođenju Drogbe u američku ekipu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!