Didier Drogba šokirao cijeli svijet sa novom frizurom

Prošlo je više od dvije godine otkako je Didier Drogba po drugi put otišao iz Chelseaja, ali njegova ostavština na Stamford Bridgeu i dalje živi.

Didier Drogba šokirao

Ukupno devet godina sa Plavcima je Didier Drogbu učinilo legendom kluba, postižući 104 gola u Premier ligi i osvojivši naslov četiri puta.

I bez realizacije, Didier i dalje igra važnu ulogu u uspjehu svojih bivših poslodavaca.

Alvaro Morata, koji se priključio Chelseaju iz Real Madrida na ljeto, nedavno je priznao da gleda videe Didiera Drogbe kako bi se razvio kao napadač.

“Gledam njegove nastupe kod kuće, tako da se poboljšavam sa Didierom”, rekao je Španjolac.

Morata ima dosta vremena da dođe na iste visine kao Drogba, koji je postao napadač svjetske klase tijekom svog vremena u Chelseaju.

Brzo, snažno i smrtonosno ispred gola, Drogba je bio najgora noćna mora braniča u Premier ligi, jer je imao sve.

Ali sada je 39-godišnjak i kako se umirovljenje približava, napravio je prilično dramatičnu promjenu na svom izgledu.

Drogba je postao poznat po svojoj jedinstvenoj frizuri tijekom svog vremena u Premier ligi, no njegove duge kose su stvar prošlosti nakon što je obrijao glavu. Zaista je to uradio.

U nastavku na društvenim mrežama, milijunima svojih navijača, Drogba otkriva svoj novi izgled i sigurno su svi bili prilično šokirani.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.