NaslovnicaVijestiDiego Costa priznao zbog čega bi mogao napustiti Chelsea

Diego Costa priznao zbog čega bi mogao napustiti Chelsea

Napadač Chelseaja Diego Costa otkrio je da mu je Antonio Conte rekao kako mu nije potreban na Stamford Bridgeu sljedeće sezone, te da bi ovog ljeta mogao pronaći novi klub.

Diego Costa priznao zbog čega bi mogao napustiti Chelsea

U izjavi nakon sinoćnje reprezentativne utakmice između Španjolske i Kolumbije, koja je završila rezultatom 2-2, 28-godišnji napadač je priznao da bi povratak u Atletico Madrid bio težak, s obzirom da španjolski klub ne može registrovati nove igrače do početka sljedeće godine.

Španjolski reprezentativac brazilskih korijena je rekao: “Ja sam igrač Chelseaja, ali me ne žele u klubu. Antonio Conte mi je poslao poruku da nisam potreban timu i to je to. Rekao mi je da ne računa na mene za sljedeću sezonu.”

“Moj odnos s trenerom je bio loš u ovoj sezoni, to je šteta. Već sam odgovorio ljudima u klubu da odluče, moraju mi pronaći novi klub.”

Costa je prošlu sezonu završio kao najbolji strijelac ‘Plavaca’ u Premier ligi sa 20 postignutih golova, a njegov tim je osvojio drugu titulu prvaka u posljednje tri godine.

O mogućem povratku u bivši klub Atletico Madrid, on je rekao: “Ne znam, to je komplicirano. Međutim, ljudi znaju da jako volim Atletico i da volim život u Madridu.”

“Bilo bi lijepo vratiti se, ali će biti teško ne igrati četiri ili pet mjeseci. Ovo je sezona pred Svjetsko prvenstvo i mnogo je stvari o kojima treba razmisliti. Potrebna mi je minutaža.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Nenad Bjelica dobio otkaz u Union Berlinu

0
NENAD BJELICA je danas dobio otkaz u Union Berlinu, kako je objavio njemački prvoligaš na svojim službenim stranicama. Hrvatski stručnjak je smijenjen zbog niza...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!