NaslovnicaVijestiDiego Costa se suočava sa šest mjeseci zatvora!

Diego Costa se suočava sa šest mjeseci zatvora!

Diego Costa bi mogao u zatvor zbog utaje poreza, a tužitelji traže da se suoči sa šest mjeseci zatvora uoči suđenja 4. lipnja.

Diego Costa se suočava

Prema izvješćima u Španjolskoj, napadač Atletico Madrida prevario je španjolsku državu sa više od milijun eura zbog toga što nije napravio uplate sa njegovim prelaskom iz Španjolske u Chelsea 2014. godine, te prava na slike.

Izvještaj kaže da tužilaštvo želi da se 31-godišnjak suoči sa šest mjeseci zatvora, kao i novčanom kaznom u iznosu od 507.208 eura. Međutim, kao što je bio slučaj sa poreznim prekršajima ostalih nogometaša u Španjolskoj, teško da će napadač Atletico Madrida završiti iza rešetaka.

Zakoni u Španjolskoj dopuštaju zamjenu kazni u trajanju od dvije godine za novčanu kaznu, a Costa će morati da plati samo 36.500 eura, osim te kazne od pola milijuna eura, kako bi izbjegao zatvor.

Lionel Messi i njegov otac Jorge su proglašeni krivima za utaju poreza 2017. godine, a zvijezda iz Barcelone prvobitno je dobila kaznu od 21 mjesec.

Šesterostruki pobjednik Zlatne lopte je na kraju morao platiti 252.000 eura novčane kazne, a nedavno je priznao da ga je ta situacija skoro natjerala da napusti Barcelonu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!