NaslovnicaVijestiDiego Costa se vraća u Premier ligu!

Diego Costa se vraća u Premier ligu!

Tottenham je povezan sa šokantnim transferom za Diega Costu, jer je bivši napdač Chelseaja otvoren za ponovni povratak u Premier ligu i igranje pod vodstvom Jose Mourinha po drugi put.

Diego Costa se vraća

Costa je na prodaju nakon razočaravajuće prošle sezone, gdje je španjolski internacionalac postigao samo pet golova na svim natjecanjima.

A prema izvještajima, Tottenhamu je ovog ljeta ponuđena prilika da potpiše 31-godišnjaka.

Voljan je vratiti se u Englesku u nastojanju da vrati svoju formu nakon teške sezone u Španjolskoj.

Od povratka u La Ligu 2017. godine postigao je samo 10 ligaških golova.

Međutim, Mourinho se brine zbog njegove dobi i razine kondicije.

No, portugalski izbornik želi pojačati svoj sastav prije 2020/21 sezone.

Traži rezervu za zvijezdu Harryja Kanea sa Costinim ugovorom koji u Atletico Madridu istječe sljedećeg ljeta.

Costa je osvojio titulu u Premier ligi sa Chelseajem pod vodstvom Jose Mourinha i uživao je u odličnoj sezoni sa 20 golova postignutih u to vrijeme.

Tottenham je već potpisao dva igrača u prijelaznom roku Pierre-Emila Hojbjerga i Joe Harta sa Mattom Dohertyjem koji je također na rubu prelaska.

Oni su također povezani sa Bournemouthovim Callum Wilsonom, Realovim Garethom Baleom i Brentfordovim Saidom Benrahmom.

Tottenham svoju prvu utakmicu u Premier ligi u novoj sezoni igra protiv Evertona 13. rujna na domaćem terenu gdje su favoriti za pobjedu sa koeficijentom 1.83 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!