NaslovnicaVijestiDiego Costa tražio da raskine ugovor sa Atletico Madridom zbog osobnih problema!

Diego Costa tražio da raskine ugovor sa Atletico Madridom zbog osobnih problema!

Diego Costa potresao je Atletico Madrid nakon što je tražio da mu iz osobnih razloga prekinu ugovor šest mjeseci ranije.

Diego Costa tražio

Na ljeto je Atletico doveo Luisa Suareza u svoj tim, što je dalo navijačima nadu da će on i Costa da se upare u napadu, ali to se nije dogodilo.

Klub je navodno želio prodati španjoslkog reprezentativca koji je rođen u Brazilu kako bi finansirali transfer Edinsona Cavanija ili nekog drugog napadača.

Nisu uspjeli pronaći odgovarajućeg kupca za 32-godišnjaka, ali on je ove sezone započeo samo dvije utakmice u La Ligi, upisavši pet dodatnih nastupa sa klupe.

Prema pisanu Marce, to bi mogli biti jedini nastupi koje će on imati za Atletico ove sezone, jer je sada zatražio da mu klub prekine ugovor.

Klub bi trebao sjesti i razgovarati o tome da li će dopustiti napadaču da ode prije nego što mu ugovor istekne.

Momčad Diega Simeonea je do sada impresionirala ove sezone i trenutno su na vrhu La Lige. Gradski rival Real Madrid je izjednačen na bodove sa španjolskim prvakom iz 2014. godine, ali Atletico ima dvije utakmice manje.

Iako menadžer trenutno ne koristi Costu, klub bi u siječnju morao ići na transfer tržište u potrazi za novim pojačanjem.

Osim Suareza, koji je postigao sedam golova u deset ligaških utakmica, momčad nema drugih napadača.

Costa želi otići što prije kako bi riješio svoje ‘osobne probleme’, pa su male vjerojatnoće da će čekati da mu istekne ugovor.

Povratak bivšeg napadača Chelsea na Wanda Metropolitano uopće nije prošao dobro. Morao je čekati šest mjeseci na Stamford Bridgeu, dok se u siječnju 2018. godine mogao vratiti u Atletico za 54 milijuna funti.

Napadač ima samo 19 golova u 81 utakmici u tri i pol godine za momčad Simeonea, postigavši 22 gola u 42 nastupa u posljednjoj sezoni koju je igrao za Chelsea.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!