NaslovnicaVijestiDIEGO MARADONA OTKRIO: Oteli su me vanzemaljci, nisam bio kod kuće tri...

DIEGO MARADONA OTKRIO: Oteli su me vanzemaljci, nisam bio kod kuće tri dana!

Jedan od najboljih igrača u povijesti nogometa, legendarni Diego Maradona kroz svoj život i karijeru učinio je mnogo čudnih stvari. Ipak, neke od njih se možda mogu objasniti činjenicom da su ga jednom prilikom oteli vanzemaljci, ako mu je vjerovati.

Maradona tvrdi da su ga oteli vanzemaljci

Osvajač Svjetskog prvenstva 1986. godine u nogometnoj javnosti se smatra možda i najboljim igračem svih vremena, ali nije poznat samo zbog svojih nevjerovatnih nastupa na terenu, već i zbog raznih incidenata van njega.

Zbog toga mnoge neće iznenaditi njegov posljednji intervju u kojem otkriva kako su ga jednom prilikom oteli, ni manje ni više, nego vanzemaljci. Naime, na gostovanju argentinskom sportskom kanalu TyC Sports, na pitanje voditelja da li vjeruje u NLO-ove, on je odgovorio: “Zašto bi to izmišljali? Jednom prilikom sam, nakon što sam popio previše, odsustvovao od kuće nekoliko dana. Vratio sam se kući i rekao da su me oteli vanzemaljci. Uhvatili su me i oteli, ne mogu vam pričati o tome.”

Pored toga, 59-godišnjak je pričao i o nešto intimnijoj temi, odnosno kako je izgubio nevinost kada je imao samo 13 godina. Rekao je: “Izgubio sam nevinost sa 13 godina, u podrumu sa starijom damom. Bio sam gore, a ona je čitala novine.”

Ipak, dotakao se i nogometa, priznavši da je vidio Lionela Messija kako plače u svlačionici nakon što je Argentina izbačena sa Svjetskog prvenstva 2010. godine. Bivši napadač Napolija je imenovan izbornikom svoje zemlje tokom kvalifikacija za to Svjetsko prvenstvo, na koje su na kraju otišli, ali su poraženi u četvrtfinalu protiv Njemačke rezultatom 4-0.

“Ja sam Messijev prijatelj. Vidio sam ga kako plače pod tušem kad smo izgubili rezultatom 4-0 protiv Njemačke, dok je većina drugih igrača već krenula na aerodrom da se vrati kući.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!