NaslovnicaVijestiDiego Simeone 'bez dlake na jeziku': Svaki put kad dođemo na Bernabeu,...

Diego Simeone ‘bez dlake na jeziku’: Svaki put kad dođemo na Bernabeu, VAR je protiv nas

U 23. kolu španjolske La Lige Atletico Madrid i Real Madrid remizirali su 1:1. Nakon utakmice Diego Simeone nije krio nezadovoljstvo suđenjem.

“VAR može biti na svačijoj strani, nekad u našu korist, nekad u korist druge momčadi, ali svaki put kad dođemo na Bernabeu, VAR je protiv nas. Rudiger ima 194 cm, Correa je puno manji od njega i bilo je kontakta, ali da je bio tako brutalan kontakt… Ne vjerujem, pa Rudiger se odmah pridigao,” rekao je Simeone.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Argentinac je progovorio o situaciji u 64. minuti susreta kada je Correa laktom u prsa udario Rudigera i zaradio crveni karton.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!