NaslovnicaVijestiDiego Simeone: Imamo sjajnu momčad, problem je u meni

Diego Simeone: Imamo sjajnu momčad, problem je u meni

Prije nastavka španjolskog prvenstva trener Atletico Madrida Diego Simeone održao je press konferenciju na kojoj se osvrnuo na stanje u momčadi.

Između ostalog, pričao je i o odnosu s Joaom Felixom, kojeg klub ne planira prodati u skorije vrijeme. Simeone je rekao kako sebe krivi za slabe rezultate momčadi koja je trebala konkurirati za naslov prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Imamo sjajnu momčad s četiri finalista Svjetskog prvenstva. Možda je trener onaj koji ne daje sve od sebe za ovu momčad. Ja sam taj koji se mora poboljšati kako bi momčad podigla razinu igre u prvenstvu. Većina od ovih igrača osvojila je s Atleticom ligu. Problem je u meni”, rekao je Simeone na konferenciji za novinare.

U 14 utakmica Simeoneova momčad upisala je sedam pobjeda i skupila 24 boda. Trenutno se nalaze na petom mjestu. Za gradskim rivalom Real Madridom koji je na prvom mjestu zaostaju 13 bodova.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!