NaslovnicaVijestiDiego Simeone imenovao igrača Arsenala kojeg se najviše boji pred susret u...

Diego Simeone imenovao igrača Arsenala kojeg se najviše boji pred susret u polufinalu Europske lige

Diego Simeone imenovao igrača Arsenala kojeg se najviše boji pred susret u polufinalu Europske lige. Diego Simeone je imenovao Mesut Ozila kao najveću prijetnju za njegovu ekipu dok se pripremaju za utakmicu protiv Arsenala na Emiratesima u četvrtak.

Diego Simeone imenovao

Argentinski trener je bio pun hvale za bivšeg igrača Real Madrida, za kojeg vjeruje da u potpunosti diktira igru Topnika.

Nakon što je propustio utakmicu protiv West Hama zbog bolesti, utakmicu koju je Arsenal dobio sa 4-1, očekuje se da će Nijemac, koji je osvojio Svjetsko prvenstvo, biti u momčadi protiv Simeoneove ekipe, jer Arsenal želi da u prvoj utakmici napravi što bolji rezultat kako bi u drugoj imali što lakši posao.

Menadžer Atletico Madrid je upozorio svoju ekipu da ne dopusti Arsenalu da diktira tempo igre.

[su_bet_builder]

“Ozil ima nevjerojatan pregled igre”, rekao je Simeone.

“On upravlja brzinom tranzicije u Arsenalu – ako želi da njegova momčadi igra brzo, oni će i igrati brzo.”

“Na nama je da napravimo utakmicu kakvu želimo imati – i budemo hrabri.”

Arsenal se nada da će osvojiti Europsku ligu kako bi Arsene Wenger imao savršen odlazak i naravno kako bi rezervisali mjesto u Ligi prvaka i sljedeće sezone, jer u Premier ligi nemaju šanse da se plasiraju za neko od prva četiri mjesta.

[su_live_koeficijenti]

Međutim, Atletico Madrid je bio finalista Lige prvaka u dvije od posljednje četiri sezone i predstavljaju glavnu prijetnju za Arsenalovu nadu da osvoje ovaj trofej.

Arsenal će večeras u 21:05h igrati protiv Atletico Madrida u polufinalu Europske lige, a najnovije informacije i najavu utakmice možete pročitati kod nas.

NAJAVA: ARSENAL – ATLETICO MADRID


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!