NaslovnicaVijestiDiego Simeone: On mi nikad ne bi branio prije Oblaka!

Diego Simeone: On mi nikad ne bi branio prije Oblaka!

Diego Simeone, trener Atletico Madrida, tvrdi da jedan od najboljih svjetskih golmana ne bi branio prije Oblaka u madridskom timu, te je iznenađen što slovenački čuvar mreže nije među top 3 svjetska golmana.

Trener madridskog Atletica Diego Simeone smatra da je Jan Oblak bolji golman od Thibauta Courtoisa i da Belgijanac ne bi imao mjesta među stavivama u njegovom timu.

Slovenački reprezentativac je 2014. godine iz Benfice došao među “Jorgandžije” i neprikosnoven je na golu Simeoneovog tima.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Iznenađen sam što Oblak nije ušao u top tri najboljih svjetskih golmana. Cijeli svijet o njemu priča kao o najboljem golmanu. Courtois? Ne, on ne bi bio prvi čuvar mreže u Atleticu. Oblak je bolji. Nadam se da ćemo sa njim produžiti ugovor. Vjerujem da ćemo da postignemo dogovor na obostrano zadovoljstvo,” rekao je Simeone.

Španjolski mediji su ranije izvijestili da je slovenački reprezentativac odbio da produži ugovor sa Atleticom koji je validan do 30. juna 2021.

Dvadesetpetogodišnji Oblak je navodno razočaran u rukovodstvo španjolskog tima koje je prošle godine odbilo da pregovara sa njim o uslovima novog ugovora. Osim toga, klub je prekršio i niz drugih dogovora sa Oblakom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!