NaslovnicaVijestiDiego Simeone objasnio zašto nikada neće dovoditi sina u svoje klubove

Diego Simeone objasnio zašto nikada neće dovoditi sina u svoje klubove

Trener Atletico Madrida Diego Simeone isključio je opciju dovođenja svog sina u klub, unatoč sjajnoj formi napadača Genove.

Simeone objasnio zašto nikada neće dovoditi sina u svoje klubove

21-godišnji Giovanni Simeone je privukao pažnju mnogih europskih klubova svojim nastupima ove sezone. Tim Andree Mandorlinija je trenutno na razočaravajućem 16. mjestu u Seriji A, ali jedan igrač briljira ove sezone, a to je mladi Argentinac. Otkako je stigao u klub prošle godine, on je postigao deset golova u 27 ligaških nastupa u sezoni.

Povodom njegove odlične forme, pojavile su se špekulacije kako se našao na radaru svog oca, trenera Atletico Madrida, ali Diego je te špekulacije odbacio, te priznao da ne bi doprinio razvoju karijere njegovog sina.

“To bi bila prevelika žrtva, a igrati nogomet ne bi trebalo biti žrtvovanje”, rekao je Simeone.

“To je samo igra, iako je igraju profesionalci. Giovanni ima sjajnu sezonu u Genovi, i postići 11 golova u Italiji u debitantskoj sezoni nije lako. Imati ga u nekom od mojih timova značilo bi preveliku odgovornost koja ne bi bila dobra za njega.”

“On ima kvalitet koji mi se sviđa i uz veliki trud i naporan rad on će definitivno postati veliki nogometaš, ali ne u mom klubu. Postoji mnogo klubova koji mu mogu dati tu mogućnost.”

Simeone i njegov sin su ipak ranije radili zajedno, kada je energični Argentinac izabran za trenera River Platea 2008. godine, te je odlučio dovesti svog sina u klub.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!