NaslovnicaVijestiDiego Simeone odlučio ostati u Atleticu i odbio ponudu bogatih Saudijaca

Diego Simeone odlučio ostati u Atleticu i odbio ponudu bogatih Saudijaca

Diego Simeone produljio je ugovor s Atletico Madridom do ljeta 2027. godine, uz navodno smanjenu plaću što će biti poznato uskoro.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Simeone, koji ima 53 godine, preuzeo je klupu Atletica od 2011. godine. Tijekom posljednjih nekoliko godina, španjolski mediji su često spekulirali o njegovom odlasku iz kluba, no sada su takve priče završile.

Unatoč primamljivoj ponudi od neimenovanog saudijskog kluba, Diego Simeone je odlučio ostati u klubu u kojem ima status igračke i trenerske legende.

Kao trener Atletica, Simeone je osvojio osam trofeja. Dva puta je osvojio La Ligu, dva puta Europsku ligu, a dva puta je vodio klub do finala Lige prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!