NaslovnicaVijestiDiego Simeone otkrio šta je rekao igračima nakon sinoćnjeg poraza

Diego Simeone otkrio šta je rekao igračima nakon sinoćnjeg poraza

Sinoć je odigrana prva utakmica polufinala Lige prvaka između Real Madrida i Atletico Madrida, a ‘kraljevski’ klub je slavio visoku pobjedu rezultatom 3-0.

Diego Simeone otkrio šta je rekao igračima nakon sinoćnjeg poraza

Sva tri gola je postigao Cristiano Ronaldo. Prvi je postigao već u 10. minuti glavom na ubačaj Casemira, a na drugi gol smo morali čekati sve do 73. minute. Nakon pokušaja Benzeme da loptu proslijedi do Ronalda na desnoj strani, ona se odbila od defanzivca Atletica i pala ispred Portugalca koji ju je poslao u Oblakovu mrežu.

32-godišnjak je svoj 47. hat-trick u karijeri kompletirao ubrzo nakon toga gola, kada mu je povratnu loptu poslao Lucas Vazquez.

Ronaldo je poslao poruku navijačima Real Madrida nakon utakmice izjavivši: “Ponavljam još jednom, samo želim da mi ne zviždite. Pokušavam dati sve od sebe kao i uvijek.”

Trener Atletico Madrida Diego Simeone i dalje se ne predaje. Podsjetio je svoje igrače da se svašta može dogoditi u nogometu, te obećao da će njegov tim ostaviti svaku kap znoja na terenu u uzvratnoj utakmici.

“Rekao sam im da se odmore, oporave i da zaborave na ovu utakmicu. Nogomet je čudesan jer se svašta može dogoditi”, rekao je argentinski stručnjak.

“Teško je, možda nemoguće, ali ovo je nogomet i morat ćemo dati svaku kap znoja kako bismo prošli dalje. Bili su bolji od nas i čestitamo im, ali sada moramo razmišljati o sljedećoj utakmici.”

“Imamo utakmicu u subotu, a nakon toga uzvrat, ali mi smo Atletico Madrid i sposobni smo se vratiti.”

[su_bet365__1m_spectacular]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!